Skip to main content
test
Sairaanhoitaja - Jämsän kaupunki

Kesä Kuhmoisissa maaseudulla tai pidempäänkin, kuulostaako houkuttelevalta. Töissä voi käydä vaikka vapaa-ajan asunnolta ja pulahtaa järveen työpäivän jälkeen. Asunnon hankinnassa myös avustamme.

Kuhmoisten vuodeosasto hakee sairaanhoitajia eri mittaisiin sijaisuuksiin kevät- kesäkaudelle 2022.

Kuhmoisten vuodeosastolla hoidetaan lyhytaikaispotilaita Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueelta. Pääset osaksi moniammatillista tiimiä ja toivomme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja.

Hakijoilta toivomme sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkintoa ja myös alan opiskelijat huomioidaan. Sairaanhoitajan sijaisena voi toimia vähintään 140 opintopistettä (210 opintopisteen tutkinnosta) suorittanut sairaanhoitaja-opiskelija.

Haastatteluja ja valintoja tehtäviin tehdään sitä mukaa, kun hakemuksia tulee jo hakuajan kuluessa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ ja 48a§ mukaista rokotussuojaa. Työpaikka on savuton.

Työnhaku tapahtuu tämän ilmoituksen sähköisellä lomakkeella, johon voi liittää hakijan CV:n liitetiedostona. Profiilia voi käydä päivittämässä esim. opintojen edetessä.

Lisätietoja sijaisuuksista ja palkkauksesta antaa osastonhoitaja Susanna Manninen puhelin 040 7122 553.

Lisätietoja

https://www.kuhmoinen.fi/content/fi/1/311263/Kuhmoisten terveysasema.html

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Susanna Manninen, susanna.manninen@jamsa.fi, puhelin 0407122553

Lisätietoja

Kuhmoisten vuodeosasto 10

Jämsä on noin 20 000 asukkaan yhteisöllinen, palveluhenkinen ja yllättävän monipuolinen kaupunki. Jämsässä on reilusti harrastus- ja työmahdollisuuksia, uudet koulut sekä kaikki sujuvan arjen takaavat palvelut.

Jämsän kaupunki on noin 900 työntekijän kehitysmyönteinen työyhteisö, jossa on nykyaikainen työympäristö ja työvälineet. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehditaan ja tasa-arvon sekä yhdenvertaisuuden toteutumista seurataan jatkuvasti.


Osoite: Orivedentie 3, 17800 Kuhmoinen

Sinulle suositellut työpaikat