Skip to main content
test

SAIRAANHOITAJAN KOKOAIKAINEN TOIMI Perusturvaliikelaitos Saarikassa. Toimen sijoituspaikka on mielenterveystoimisto Karstulassa tai Saarijärvellä. Jatkamme hakuaikaa ja tointa aiemmin hakeneet huomioidaan valinnassa.

Mielenterveyskeskus on osa terveyden- ja sairaanhoidon palvelualuetta. Saarikassa on kaksi mielenterveystoimistoa, toinen Karstulassa (vastuualueena Karstula, Kivijärvi ja Kyyjärvi) ja toinen Saarijärvellä (vastuualueena Kannonkoski ja Saarijärvi). Työryhmäämme kuuluu neljä sairaanhoitajaa, kaksi ensilinjan sairaanhoitajaa, kolme psykologia, kaksi osa-aikaista psykiatria, osa-aikainen toimistosihteeri ja palveluvastaava.
Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu mm. mielenterveyspotilaiden hoidon tarpeen arviointi, hoidon toteutus ja lääkehoito. Sairaanhoitajan työ on yksilövastuista hoitotyötä moniammatillisen tiimin jäsenenä ja työ on pääosin vastaanottotyötä. Tehtävän hoito edellyttää mahdollisuutta oman auton käyttöön. Kelpoisuusehtona on ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Palvelussuhteen ehdot Sote-sopimuksen mukaisesti, työaika liitteen 18 mukaisesti, käytössä liukuva työaika ja mahdollisuus myös osittaiseen etätyöhön.
Palvelussuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Mikäli kiinnostuit, tee sähköinen hakemus kuntarekry.fi kautta. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset. Haastatteluun valituille tulee erillinen kutsu saapua haastateltavaksi.

Lisätietoja

http://www.saarikka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

palveluvastaava Jouni Levonen 0504598598
jouni.levonen@saarikka.fi

Lisätietoja

Perusturvaliikelaitos Saarikka, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Terveyden ja sairaanhoidon palvelut, Mielenterveyskeskus

Perusturvaliikelaitos Saarikka tuottaa laadukkaita sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja Saarijärven kaupungille sekä Kannonkosken, Karstulan, Kivijärven ja Kyyjärven kunnille. Saarikassa työskentelee noin 700 henkilöä ja olemme hyvän työnantajamaineen ansiosta haluttu työpaikka. Saarikka on savuton työpaikka. Saarikan alueella sinua odottavat monipuoliset työmahdollisuudet ja laadukas elinympäristö. Pohjoinen Keski-Suomi tunnetaan kauniista luonnosta, hyvistä ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksista sekä monipuolisesta kulttuuritarjonnasta.


Osoite: Sairaalantie 2, 43100 Saarijärvi
Perusturvaliikelaitos Saarikka - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat