Skip to main content
test
sairaanhoitaja - Someron kaupunki

Someron kaupungin perusturvatoimessa on haettavana
Sairaanhoitajan vakituinen työsuhde

Toimi on avoinna mielenterveys- ja päihdeyksikössä. Palvelemme Someron väestöä laajasti nuorista ikäihmisiin. Mielenterveys- ja päihdeyksikön henkilöstö muodostuu vastaavasta sairaanhoitajasta, kahdesta mielenterveyshoitajasta. Teemme monialaista yhteistyötä eri toimijoiden ja verkostojen kanssa. Työnkuvaan kuuluu alueen väestön mielenterveys- ja päihdetyötä, sisältäen opioidiriippuvuuden korvaus- ja vieroitushoitotyön. Työ sisältää vastaanottotyötä ja kotikäyntejä, ryhmänohjausta, ryhmätyön suunnittelua sekä osallistumista moniammatillisiin työryhmiin sekä hoitosuunnitelmien tekemistä, toteuttamista ja hoidon arviointia.

Hakijalta edellytetään työkokemusta psykiatristen potilaiden hoitamisesta ja hoitotyön kehittämisestä, opioidikorvaushoidon toteutuksesta ja suoritettuja psykiatrisen hoitotyön opintoja tai psykiatrisen sairaanhoitajan koulutusta. Tämän lisäksi hakijalta odotetaan hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä sosiaalisia taitoja ja ryhmätyöskentelytaitoja sekä kehitysmyönteisyyttä.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Eduksi katsotaan mielenterveys- ja päihdetyön erikoistumisopinnot sekä neuropsykiatrian osaaminen. Tehtävässä vaaditaan terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus. Palkkaus määräytyy Sote TES:n mukaan. Tehtävään edellytetään tartuntatautilain 48§ ja 48a§ mukaista rokotussuojaa.

Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen valintapäätöksen vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
Hakemukset jätetään viimeistään 20.5.2022 klo. 15:00 mennessä Kuntarekry -palveluun osoitteessa http://www.kuntarekry.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Mielenterveys- ja päihdeyksikön vastaava
sairaanhoitaja Minna Luoto
p. 040 1268 839
etunimi.sukunimi@somero.fi

Lisätietoja

Someron kaupunki, Perusturva, Terveyspalvelut, Mielenterveys- ja päihdeyksikkö

Somero on elinvoimainen Härkätienvarren maaseutukaupunki Varsinais-Suomessa, Uudenmaan ja Hämeen rajanaapurissa. Somero tunnetaan upeista vesistöistään, runsaasta vapaa-ajan tarjonnastaan, omaleimaisista kulttuuripersoonistaan sekä ennen kaikkea yritteliäisyydestään. www.somero.fi Somero on savuton työnantaja.


Osoite: Jukolantie 3, 31400 Somero
Someron kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat