Skip to main content
test
Sairaanhoitaja - Huittisten kaupunki

Huittisten kaupungin terveyskeskuksen avosairaanhoidossa on haettavana sairaanhoitajan kesäsijaisuus

Sairaanhoitajaopiskelija tai sairaanhoitaja

Tule kehittämään kanssamme tulevaisuuden sotea moniammatilliseen työyhteisöömme. Opi yhdessä meidän kanssamme työskentelemään tiimimallin mukaisesti, jolloin asiakkaan hoito alkaa ensimmäisestä kontaktista, valmistuu kohtuullisessa ajassa ja hoidon aikana teet tiivistä yhteistyötä oman tiimisi lääkärin, sairaanhoitajien ja tukipalveluiden kanssa. Hoitopäätökset tehdään perustuen käypä hoito -suosituksiin ja yhdessä asiakkaan kanssa tehtyyn hoitosuunnitelmaan. Avosairaanhoidossa työ vaihtelee kiirevastaanotosta aina asiak-kaan kanssa yhdessä tehtävään elämäntapamuutokseen tähtäävään valmennussuunni-telmaan.

Olethan asiakaspalveluhenkinen, yhteistyökykyinen ja joustava. Olet suorittanut vähintään 2/3 sairaanhoitajaopinnoista ja suorittanut lääketentit opinnoissasi. Perehdytämme sinut kiirevastaanottoon ja tiimityön osaajaksi.

Pätevyysvaatimuksena on sairaanhoitajan tai sairaanhoitaja (AMK) tutkinto sekä tervey-denhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillisuus tai riittävästi suoritettuja opintoja (n. 2/3) ja tartuntatautilain (1227/2016) 48 § mukainen soveltuvuus.

Palkkaus SOTE-sopimuksen mukaan. Työaika on pääasiassa maanantaista perjantaihin klo 7.30-16.30 välisenä aikana. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa riippuen työsuhteen kestosta. Huittisten kaupunki on savuton työpaikka.

Kiinnostuitko, kysy lisää oh Kaisu Härkälä p. 044 772 8305

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti Kuntarekry -järjestelmän sähköisellä lomakkeella. Mikäli sähköinen lomake ei ole mahdollista, paperihakemus pyydetään lähettämään osoit-teella: Huittisten kaupunki, Maija Marttila, Risto Rytin katu 53, 32700 Huittinen. Kuoreen merkintä, Hakemus. Mahdolliset paperiset hakemukset siirrämme sähköiseen Kuntarekry -järjestelmään.

Hakuaika päättyy maanantaina 25.5.2022 klo 12.00


Tietoa Huittisista www.huittinen.fi


Huittisissa 4.5.2022

Hoitotyön johtaja

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Kaisu Härkälä p. 044 772 8305

Lisätietoja

Huittisten kaupunki, Perusturvakeskus, Terveyskeskus

www.huittinen.fi


Osoite: Risto Rytin katu 53, 32700 Huittinen

Sinulle suositellut työpaikat