Skip to main content
test
Sairaanhoitaja - Viitasaaren kaupunki

Tulisitko kanssamme vahvistamaan vammaisten hyvää arkea?

Toimen alkusijoituspaikka on Pihtiputaalla Metsäkodon asumispalveluyksikössä. Toimi on vasta perustettu, joten Sinulla on loistava mahdollisuus vaikuttaa itse työnkuvaasi. Työkavereiksesi saat 6 ohjaajaa ja vastaavan ohjaajan. Metsäkoto on koti 8 henkilölle. Toteutamme myös lyhytaikaista asumista, asumisvalmennusta ja tuettua asumista. Teemme tiivistä yhteistyötä kunnan ja yksityisen sektorin toimijoiden kanssa.

Onnistuminen tehtävässä edellyttää vastuullisuutta, oma-aloitteisuutta, itsenäistä työotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Työ on kaksivuorotyötä. Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, jossa saat tehdä töitä omana itsenäsi ja voit hyödyntää omaa osaamistasi laajasti. Työnantajalla on käytössä ePassi-hyvinvointietu.

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto (Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/1994). Huomioimme myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat.
Eduksi katsomme kokemuksen vammaisten kanssa työskentelystä. Haluamme toimia aidosti asiakkaidemme parhaaksi. Kykenetkin tunnistamaan asiakkaiden voimavarat ja tuen tarpeet ja sinulla on aito halu auttaa sekä ohjata asiakkaitamme erilaisissa elämäntilanteissa. Näet toimintakyvyn ylläpitämisen ja edistämisen tärkeänä ja kuntouttava työote on tapasi toimia. Pääset perushoitotyön ohella toimimaan yksikkömme hoitotyön asiantuntijana.

Työpaikka on savuton ja tuoksuton. Organisaation päihdeohjelman mukaisesti uusille työntekijöille tehdään huumetestaus. Edellytämme tartuntatautilain (1227/2016) 48 § ja 48 a § mukaista rokotesuojaa ja sen ylläpitämistä koko työsuhteen/lain voimassa olon ajan. Valinta on ehdollinen, kunnes valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärinlausunnon terveydentilastaan. Toimessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Wiitaunionissa ollaan lisäksi ottamassa käyttöön määräaikaista rekrytointilisää.

Toimi täytetään 1.6.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hakuaika päättyy 20.5.2022 klo 15. Työhaastattelut pidetään 24.5.2022. Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi tai postitse osoitteeseen Viitasaaren kaupunki, vammaispalvelut, Keskitie 10, 44500 Viitasaari (kuoreen merkintä: ohjaajan toimi Metsäkoto).


Lisätietoja

https://pihtipudas.fi/sosiaali-ja-terveys/sosiaali-ja-terveyspalvelut/vammaispalvelut/kehitysvammaisten-palvelut/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedustelut: vastaava ohjaaja Jonna Kekkonen, p. 040 1678 011 tai jonna.kekkonen@pihtipudas.fi

Lisätietoja

Viitasaaren kaupunki, Perusturva, Vammaispalvelut Pihtipudas, Metsäkoto

Perusturvan palvelut tukevat kuntalaisia erilaisissa elämänvaiheissa ja -tilanteissa. Meillä lähes 450 ammattilaista huolehtii kuntalaisten terveydestä ja hyvinvoinnista. Perusturvan palvelut koostuvat sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palveluista, jotka Viitasaaren kaupunki tuottaa pihtiputaalaisille ja viitasaarelaisille.


Osoite: Puistopolku 6, 44800 Pihtipudas

Sinulle suositellut työpaikat