Skip to main content
test

Salon kaupungin terveyspalveluissa on haettavana KAKSI toistaiseksi voimassa olevaa SAIRAANHOITAJAN työsuhdetta 13.6.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Sairaanhoitajien työsuhteet sijoittuvat Salon kaupungin sijaispooliin terveydenhuollon palvelualueelle ja ensisijaisesti terveyskeskussairaalaan.

Etsimme joukkoomme tekijöitä, joka ammattitaidollaan, osaamisellaan ja esimerkillään ovat valmiita tekemään kanssamme Salosta joka päivä vieläkin paremman.

Etsimme innostuneita, joustavia ja yhteistyökykyisiä henkilöitä, joilla on positiivinen asenne työhön, hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky kohdata asiakas, potilas ja omaiset kunnioittavasti. Kehitysmyönteisyys ja aikaisempi kokemus sairaanhoito- ja ohjaustyöstä luetaan hakijan eduksi. Tehtävien hoitaminen edellyttää myös hyviä tietoteknisiä valmiuksia, itsenäistä työotetta ja rohkeutta työskennellä muuttuvissa olosuhteissa.

Sijaispoolin työntekijän tehtävänä on äkillisten poissaolojen sijaistaminen. Äkillisten poissaolojen sijaistaminen sisältää useita työyksiköitä, mutta ensisijaisesti tk-sairaalan kolme osastoa. Jokaiselle sijaispoolin henkilölle määritelllään oma kotiyksikkö.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöstä annetun lain mukainen pätevyys. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa lääkehoidon lupaa tai sen suorittamista välittömästi työsuhteen alkaessa. Tehtävän hoitaminen helpottuu, jos sinulla on ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön. Työ on vuorotyötä.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, laajennettuja työterveyshuollon palveluita, lounasruokailun henkilökunta hintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Tehtäväkohtainen palkka on 2611,0 euroa/kk.

Työsuhteeseen valitun tulee esittää todistus terveydentilastaan 30 pv kuluessa työn aloittamisesta. Tehtävän hoidossa edellytetään tartuntatautilain § 48 mukaista rokotussuojaa.

Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävistä antavat:
Terveyskeskussairaala: Osastonhoitaja Sirkku Riikonen p. 02 7723039 sirkku.riikonen@salo.fi ja ylihoitaja Päivi Laaksonen p. 02 772 3014 paivi.laaksonen@salo.fi,
Haastattelut ovat viikolla 22
Haku päättyy 20.5.2022 klo 12

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävistä antaa osastonhoitaja Tuija Kakko puh. 044 7723693 tuija.kakko@salo.fi tai johtava hoitaja Pirjo Parviainen 0447723652, pirjo.parviainen@salo.fi

Lisätietoja

Terveyskeskussairaala

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Sairaalantie 9, 24130 Salo
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat