Skip to main content
test

Salon kaupungin terveyspalveluissa on haettavana 4 SAIRAANHOITAJAN toistaiseksi voimassa olevaa työsuhdetta 6.6.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Työsuhteiden ensisijaiset sijoittumispaikat ovat terveyskeskussairaalan osastoilla 1 ja 2.
Työhösi kuuluvat monipuoliset, mielenkiintoiset ja vastuulliset sairaanhoitajan tehtävät terveyskeskussairaalan osastolloilla. Terveyskeskussairaalaan kuuluu kolme osastoa, joista osastot 1 ja 2 ovat 45 paikkaisia. Osasto 1 on profiloitunut neurologisten ja infektiopotilaiden hoitoon, osasto 2 on profiloitunut tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoitoon ja lisäksi osastolla toimii palliatiivinen- ja saattohoitoyksikkö. Osasto 5 on 15 paikkainen geriatrinen arviointiyksikkö. Lisäksi hoidetaan moniammatillisesti kaikkien erikoisalojen aikuisia ja ikääntyneitä salolaisia potilaita. Työ osastoilla on kolmivuorotyötä.
Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, motivoivaa asennetta kuntouttavaan hoitotyöhön, monipuolisia vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, hyvää paineensietokykyä sekä kehittämis- ja kehittymismyönteisyyttä. Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, lounasruokailun henkilökunta hintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.
Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- tai terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava opistoasteen tutkinto sekä edellytämme terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukaista laillistusta. Lisäksi eduksi katsotaan syventävät opinnot tai muu lisäkoulutus sekä kiinnostus profiloitumisen mukaisesti. Tehtävien hoidossa edellytetään tartuntatautilain §48 mukaista rokotussuojaa. Tehtävän edellyttämät LOVe -osiot tulee olla suoritettuna tai suorittaa sopimuksen mukaisesti.
Tehtäväkohtainen palkka on 2611,00 euroa kuukaudessa. Työssä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Työsuhteisiin valittujen tulee esittää todistus terveydentilastaan 30 pv kuluessa työn aloittamisesta. Tehtävien hoidossa edellytetään tartuntatautilain §48 mukaista rokotussuojaa.
Lisätietoja tehtävistä antavat osastonhoitaja Tuija Kakko puh. 044 7723693 tuija.kakko@salo.fi , osastonhoitaja Elina Elomaa puh. 044 7723723 elina.elomaa@salo.fi ja ylihoitaja Päivi Laaksonen puh. 044 7723014 paivi.laaksonen@salo.fi
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön, rekrytointi@salo.fi
Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki/ kirjaamo, PL 77, 24101 Salo. Kuoreen merkintä Hakemus/ sairaanhoitaja tk-sairaala. Kaikki hakemukset tallennetaan Kuntarekry -järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Haastatteluja pidetään myös hakuaikana ja viimeistään viikolla 21.
Haku päättyy 20.5.2022

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävistä antaa osastonhoitajan sijainen Elina Suontausta p. 02 772 3240 elina.suontausta@salo.fi tai ylihoitaja Päivi Laaksonen puh. 02 7723014 paivi.laaksonen@salo.fi.

Lisätietoja

Terveyskeskussairaala

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Sairaalantie 9, 24130 Salo
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat