Skip to main content
test
Sairaanhoitaja - Kalajoen kaupunki

Tarvitsemme lisää osaajia iloiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme

Kalajoen kaupungin sosiaali- ja terveyspalveluissa on haettavana

kaksi (2) vakituista SAIRAANHOITAJAN TOINTA

Oletko sinä etsimämme sairaanhoitaja? Meillä pääset hyödyntämään osaamistasi asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hoidosta. Voit hyödyntämään omaa aiempaa kokemusta ja oppia myös uutta. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitää ikääntyneistä hyvää huolta ja kehittää laadukasta hoitotyötä. Olemme koulutusmyönteinen yksikkö. Lisäksi meillä on mahdollisuus työkiertoon kaupungin eri yksiköissä.

Sairaanhoitajan toimien alkusijoituspaikkana ovat Palvelukeskus Maininki Himangalla ja Seniorikeskus Mäntyrinne Kalajoella. Ikääntyneiden tehostetussa palveluasumisessa Mainingissa ja Mäntyrinteellä sairaanhoitajan työ on asiakkaiden hoidon suunnittelua, toteuttamista ja kehittämistä osana moniammatillista työyhteisöä. Hakijalta odotamme joustavuutta, yhteistyötaitoja, muutosvalmiutta ja sitoutumista tiimityöhön. Arvostamme gerontologisen hoitotyön osaamista, asiakaslähtöisyyttä ja kuntouttavaa työotetta. Eduksi luemme pegasos-potilastietojärjestelmän osaamisen. Yhteistyö lääkäripalvelun ja muiden asiantuntijoiden kanssa on tiivistä. Tukena työssä ovat toiset sairaanhoitajakollegat sekä lähiesimies.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan (AMK) tai aikaisempi vastaava opistotason tutkinto. Työ on kaksivuorotyötä (pääsääntöisesti päivätyö). Palkkaus SOTE-tes:n mukaan. Sairaanhoitajan tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Toistaiseksi voimassa olevaan toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Vakituisissa toimissa ja sijaisuudessa noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Työsuhde alkaa 20.6.2022 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteeseen kuntarekry.fi 5.6.2022 klo 15.00 mennessä. Alustava haastattelupäivä on 8.6.2022.

Lisätietoja antavat Palvelukeskus Mainingin osastonhoitaja Anne Kurikkala 044 4691 827, anne.kurikkala@kalajoki.fi ja Seniorikeskus Mäntyrinteen osastonhoitaja Päivi Sarpola 044 4691 280, paivi.sarpola@kalajoki.fi

Lisätietoja

http://www.kalajoki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelukeskus Mainingin osastonhoitaja Anne Kurikkala 044 4691 827, anne.kurikkala@kalajoki.fi ja Seniorikeskus Mäntyrinteen osastonhoitaja Päivi Sarpola 044 4691 280, paivi.sarpola@kalajoki.fi

Lisätietoja

Kalajoen kaupunki, Sosiaali-ja terveyspalvelut, Sosiaalipalvelut, Asumispalvelut

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.


Osoite: Kalajoentie 5, 85100 Kalajoki

Sinulle suositellut työpaikat