Skip to main content
test
Sairaanhoitaja - Kalajoen kaupunki

Kalajoen kaupunki hakee

SAIRAANHOITAJIA

Vuodeosastolla on haettavana sairaanhoitajan vakituinen toimi ja kolme sijaisuutta kesän yli. Tule osaavaan joukkoomme täydentämään tiimiämme! Osasto sijaitsee Kalajoen keskustan terveyskeskuksessa.

Vuodeosastolla on 27 sairaansijaa ja suurin osa hoidettavista on akuuttipotilaita. Sairaanhoitaja vastaa osaltaan sekä lääketieteellisen hoidon toteuttamisesta että kliinisestä hoitotyöstä. Vakituiseen toimeen valittavalta edellytämme terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukaista pätevyyttä tai vastaavaa aikaisempaa rekisteröintiä. Sijaisuuksien osalta huomioimme myös myös alan opiskelijat, joilla ennen työsuhteen alkua on suoritettuna vähintään 140 opintopistettä. Haastatteluun kutsuttavilta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Arvostamme halukkuutta monipuolipuoliseen kehittämiseen ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Tarjoamme hyvän työyhteisön ja lähiesimiesten tuen. Käytämme yhteisöllistä työvuorosuunnittelua. Palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen ja TVA:n mukaisesti. Koeaika määräytyy työsuhteen pituuden perusteella.

Valitun tulee ennen vakituisen toimen vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Henkilöstön rokotussuojan osalta edellytämme tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n mukaista rokotesuojaa. Sairaanhoitajan työ on kolmivuorotyötä ja työaikamuotona on jaksotyö.

Kalajoella sinut toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi uuteen tehtävääsi ja autetaan tarvittaessa kodin löytymisessä. Kaupunki tarjoaa henkilöstölleen laajat mahdollisuudet vapaa-ajan henkilöstöetuuksien käyttöön.

Lähetä työhakemus ja CV sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 29.5.2022 klo 15:00 mennessä.

Lisätietoja antaa vs. osastonhoitaja Laura Koutonen p. 044 4691 544, laura.koutonen@kalajoki.fi tai vs. apulaisosastonhoitaja Anu Mikkola p. 044 4691 519, anu.mikkola@kalajoki.fi

Lisätietoja

http://www.kalajoki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vs. osastonhoitaja Laura Koutonen p. 044 4691 544, laura.koutonen@kalajoki.fi tai vs. apulaisosastonhoitaja Anu Mikkola p. 044 4691 519, anu.mikkola@kalajoki.fi

Lisätietoja

Kalajoen kaupunki, Sosiaali-ja terveyspalvelut, Terveyspalvelut, Osasto

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.


Osoite: Kalajoentie 5, 85100 Kalajoki

Sinulle suositellut työpaikat