Skip to main content
test

Porvoon kaupungin sosiaali- ja terveystoimi hakee terveysasemapalveluihin sairaanhoitajan / terveydenhoitajan sijaista. Työ alkaa mahdollisimman pian ja kestää 23.5.2023 asti

Olemme ylpeitä monipuolisista sosiaali- ja terveyspalveluistamme ja rohkeudestamme uudistaa niitä ennakkoluulottomasti yhdessä eri-ikäisten asukkaiden kanssa. Panostamme työn laatuun ja henkilöstön kehittämiseen. Ihminen ja sujuva arki ovat meille tärkeitä.

Tarjoamme sinulle kehittyvän, osaavien ammattilaisten muodostaman hyvän työyhteisön.

Keskeiset työtehtävät ovat monipuolisia sairaanhoitajan / terveydenhoitajan tehtäviä terveysasemalla, sisältäen päivystys- sekä ajanvarausvastaanottoa sekä hoidontarpeen arviointia niin puhelimessa kuin vastaanotolla. Tarvitsemme omatiimin myös vastaanottotoimintaan hoitajan. Työssä tarvitaan molempia kotimaisia kieliä. Diabetes hoidon osaaminen sekä paljon palveluja tarvitsevien henkilöiden vastaanottotoiminnan pitäminen katsotaan eduksi.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan / terveydenhoitajan tutkinto ja Valviran laillistus. Edellytämme hakijalta työkokemusta ja hyviä yhteistyötaitoja sekä innostusta kehittää toimintaa. Toivomme, että hakijalla on kokemusta terveysasematyöskentelystä ja hoidontarpeen arvioinnista.

Palkka määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan.

Valitun on ennen koeajan päättymistä esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika on viisi kuukautta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n edellyttämää rokotussuojaa. Sosiaali- ja terveystoimen tehtävissä edellytetään täyttä rokotussuojaa Covid -19 tautia vastaan tai että olet sairastanut laboratoriovarmistetusti Covid-19-taudin enintään kuusi kuukautta aikaisemmin.

Lähetä hakemuksesi 3.10.2022 klo 12 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta.
Myös eri pituisia muita sijaisuuksia on usein tarjolla!

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Jaana Pietiläinen puh. 040 086 0866.

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/terveys-hyvinvointi/terveyskeskus-paasivu/terveysaseman-vastaanotot/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Jaana Pietiläinen puh. 040 086 0866.

Lisätietoja

Terveysasemapalvelut

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle.

Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat