Skip to main content
test

Haemme SAIRAANHOITAJAA
Äänekosken terveyskeskuksen vastaanottopalveluihin 26.9.2022 alkaen

Kyseessä on vakinainen toimi, joka sijoittuu työsuhteen alkaessa yksikkömme ensiapu/päivystykseen ja päiväpolille. Työ on kaksivuorotyötä, myös viikonloppuisin.

Ajanvarauksettomalla päiväpolillamme työssä korostuu hoidontarpeen arviointi, potilaan tutkiminen ja hoito-ohjeiden antaminen. Ensiapu/päivystyksessä työ sisältää potilaiden voinnin tarkkailua ja hoitoa sekä jatkohoidon järjestämistä. Molemmissä työpisteissä yhteistyö lääkäreiden ja muiden ammattilaisten kanssa on iso osa potilaiden hoitoa.

Haemme työhön tarttuvaa tekijää, jonka ajattelussa korostuu yhteistyö-ajattelu "minun työ" -ajattelun sijaan. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä priorisoida ja sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tutkinto AMK tai aiempi opistoasteen tutkinto. Lisäksi edellytetään rekisterötymistä Valviran Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin sekä tartuntatautilain 48 § ja 48 a § mukaista rokotussuojaa. Edellytämme myös ajan tasalla olevaa LOVe -lääkeosamista tai lääkelupien suorittamista välittömästi työsuhteen alkaessa.

Palkkaus- ja muut ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työnantaja tarjoaa käyttöön ePassin liikunta- kulttuuri- ja hyvinvointipalveluedun.

Hakemus toimeen tulee laittaa kuntarekry.fi -järjestelmän kautta. Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan ja ilmoitettava toimen vastaaanottamisesta kirjallisesti 30 vrk:n kuluessa tiedoksi saannista. Toimen täyttämisessä noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Työhaastatteluun kutsuttavilta tarkistetaan pätevyyden osoittavat ja muut todistukset haastattelun yhteydessä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

osastonhoitaja Riina Kainu
p. 020 632 2485
apulaisosastonhoitaja Heini Tarvainen (lomalla 11.7.-7.8.2022)
p. 020 632 2841
sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@aanekoski.fi

Lisätietoja

Äänekosken kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Terveyspalvelut, Avohoitopalvelut

Äänekoski – monien mahdollisuuksien kaupunki

Vain kivenheiton päässä Jyväskylästä sijaitseva reilun 18 000 asukkaan Äänekoski on moderni ja vireä teollisuuskaupunki Keiteleen eteläpäässä. Kattavat palvelut, monipuolinen kulttuuri- ja urheilutoiminta, toimiva kouluverkosto sekä sujuvat liikenneyhteydet tekevät kaupungista vetovoimaisen ja tarjoavat mahdollisuuden hyvään arkeen. Vesistöjen läheisyys antaa omaleimaisen tunnelman, ja järviluonto onkin tärkeä osa kaupungin identiteettiä.

Äänekosken kaupunki on vakaa työnantaja ja vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100 prosenttia. Henkilöstöä kaupunkikonsernin palveluksessa on noin 1 500. Olemme savuton työyhteisö.

https://www.aanekoski.fi/


Osoite: Terveyskatu 8, 44100 äänekoski
Äänekosken kaupunki - Savuton työpaikka Äänekosken kaupunki - Hyvän mielen työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat