Skip to main content
test
Sairaanhoitaja - Naantalin kaupunki

Katavakoti sijaitsee Rymättylässä, meren rannalla. Katavakodissa sijaitsee 10-paikkainen vanhusten tehostetun palveluasumisen yksikkö ja 16-paikkainen hoivayksikkö, johon haemme sairaanhoitajaa.

Sairaanhoitajat vastaavat osaston hoitotyön suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista. Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toteuttaa moniammatillista yhteistyötä. Sairaanhoitajia talossamme on kaksi ja he toimivat yhteistyössä, molemmat toimivat tiiminvetäjänä omissa yksiköissään.
Työssä korostuu moniammatillinen hoitotyö, josta sairaanhoitajat vastaavat talossa. Arvostamme laaja-alaista osaamista ja kokemusta, mutta otamme mielellämme joukkoon myös uusia kykyjä. LOVE-, RAI-, Pegasos-taitoja sekä tietoteknisiä taitoja tarvitaan työssä, mutta tarvittaessa niihin perehdytetään ja annetaan tarvittava koulutus.
Toivomme hakijalta organisointikykyä, kehittämishalukkuutta, aktiivista toimintaa oman tiimin kokonaisvaltaisessa vetämisessä sekä vastuunotto- ja päätöksentekokykyä.

Meillä on henkilökunnalle tarjolla virike-etu, kuntosalin käyttömahdollisuus, työhyvinvointitoimintaa, työterveyshuolto sekä lisäkoulutusta tarjolla säännöllisesti.
Pääasiassa sairaanhoitajamme tekevät arkisin aamuvuoroja, mutta työvuorotoivomukset pyritään ottamaan huomioon mahdollisuuksien mukaan. Tehtäväkohtainen kuukausipalkka on 2486,49 €, lisäksi tulee tiiminvetäjälisä sekä vuoden loppuun asti 100 € rekrytointilisä.

sairaanhoitajan tutkinto, myös alan opiskelijat huomioidaan

lain edellyttämää rokotussuojaa

kokemus vanhustyöstä

Lisätietoja

http://www.naantali.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa palvelukodin johatja Elina Österman, elina.osterman@naantali.fi, 0400230390
Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi tai www.naantali.fi. Mahdolliset paperihakemukset kaupungin kirjaamoon, os. Naantalin kaupunki, kirjaamo, PL 43, 21101 Naantali.

Lisätietoja

Naantalin kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Hoito- ja vanhuspalvelut

Naantali on 19 300 asukkaan kasvava, elinvoimainen ja tulevaisuuttaan rohkeasti rakentava saaristokaupunki. Naantalin kaupunki työllistää noin 1300 kunta-alan ammattilaista. Tuotamme ihmisen mittaista hyvinvointia!

Kaupunkimme rekrytoi jatkuvasti osaavaa, työssä viihtyvää ja ammatti- ja koulutustaustaltaan erilaista työvoimaa. Arvostamme ihmisessä yhteistyökykyä ja halukkuutta antaa oma panoksensa myös työn kehittämiseen. Kaupungin toimintaa ohjaavat arvot ovat luottamus, vastuullisuus, rohkeus, turvallisuus ja aurinkoisuus.


Osoite: Maskulaisentie 4, 21140 Rymättylä
Naantalin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat