Skip to main content
test
Sairaanhoitaja - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Oletko kiinnostunut työskentelemään peruspalvelukuntayhtymä Kallion tehostetun palveluasumisen yksikössä? Tarjoamme sinulle työtä, jossa voit olla vaikuttamassa parhaaseen asukas kokemukseen juuri sinun ammattitaidollasi ja yhteistyöllä moniammatillisen tiimin kanssa. Voit olla jo pitkään alalla työskennellyt tai vastavalmistunut. Tuemme sinua ammatillisessa kasvussa ja vahvistamme osaamistasi.

Sairaanhoitajan toimet

Yksi (1) SAIRAANHOITAJAN TOIMI alkusijoituspaikka on Kestinpuiston palvelutalo, Nivala
Yksi (1) SAIRAANHOITAJAN TOIMI alkusijoituspaikka on Kotikartano 2, Ylivieska
Yksi (1) SAIRAANHOITAJAN TOIMI alkusijoituspaikka on Sipilä, Ylivieska

Arvostamme positiivista asennetta, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Työssä pääset käyttämään luovuuttasi ja ongelmanratkaisutaitojasi. Kannustamme oman työn kehittämiseen ja otamme ilolla vastaan kehittämisideoita. Lähiesihenkilösi sekä tiimisi ovat tukenasi ja varmistavat, että työsi sujuu. Tarjoamme sinulle henkilöstöetuina mm. liikunta /kulttuuriedun, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua koulutuksiin. Työn ja muun elämän yhteensovittamisen edistämiseksi meillä on käytössä yhteisöllinen työvuorosuunnittelu sekä yksilölliset työaikajoustot. Ennen kaikkea tarjoamme työpaikan, jossa pääset kehittymään ammatillisesti ja voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen. Sairaanhoitaja työskentelee kahdessa vuorossa vastaten muun muassa asukkaiden sairaanhoidollisista toimista yhteistyössä lääkärin kanssa sekä hoito-, palvelu- ja kuntoutumissuunnitelmien toteutumisesta.

Sairaanhoitajalta edellytetään ammattikorkeakoulututkintoa tai aiempaa opistotason tutkintoa sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta.

Toimi täytetään sopimuksen mukaan. Palkkaus on kunnallisen yleisen SOTE:n ja työn vaativuuden (TVA) mukaan. Toimissa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n mukaista rokotesuojaa. Valittavan on koeajan aikana suoritettava/esitettävä hyväksyttävä lääkehoidon lupa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi) viimeistään 31.08.2022. Valitsemme haastateltavat hakemuksen perusteella ja lähetämme heille kutsun haastatteluun sähköpostilla. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä. Voimme kutsua haastatteluun jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehostetusta palveluasumisesta lisätietoa antaa:
palveluesihenkilö Maija-Liisa Salmela p. 044 419 6538 (Kestinpuisto)
palveluesihenkilö Marja Päivärinta p. 044 419 5472 (Kotikartano 2)
palveluesimies Lea Hakala p. 044 419 5501 (Sipilä)
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Maija-Liisa Salmela p. 044 419 6538 (Kestinpuisto), Marja Päivärinta p. 044 419 5472 (Kotikartano 2), Lea Hakala p. 044 419 5501 (Sipilä) tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

Ympärivuorokautiset palvelut

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!


Osoite: Vierimaantie 5, 84100 Ylivieska

Sinulle suositellut työpaikat