Skip to main content
test

Haemme joukkoomme sairaanhoitajia pidempiin sijaisuuksiin. Terveyskeskusosastolla hoitotyö on monipuolista ja vaihtelevaa ja tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia osana moniammatillista työyhteisöä. Sairaanhoitaja vastaa osastolla hoitotyön suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista. Työ on kolmivuorotyötä, mutta myös aamu-/ilta- tai yöpainotteista työtä on mahdollista tehdä sovitusti. Sairaanhoitajan tehtäväkohtainen palkka on 2581,72 €. Pääset näkemään lisää työstämme yllä olevasta videosta.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Tartuntatautilain 48 § mukainen rokotussuoja.

Lisätietoja

http://www.naantali.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Tiia Kankare 0504141198
Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi tai www.naantali.fi. Mahdolliset paperihakemukset kaupungin kirjaamoon, os. Naantalin kaupunki, kirjaamo, PL 43, 21101 Naantali.

Lisätietoja

Naantalin kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Hoito- ja vanhuspalvelut, Terveyskeskusosasto

Naantali on 19 300 asukkaan kasvava, elinvoimainen ja tulevaisuuttaan rohkeasti rakentava saaristokaupunki. Naantalin kaupunki työllistää noin 1300 kunta-alan ammattilaista. Tuotamme ihmisen mittaista hyvinvointia!

Kaupunkimme rekrytoi jatkuvasti osaavaa, työssä viihtyvää ja ammatti- ja koulutustaustaltaan erilaista työvoimaa. Arvostamme ihmisessä yhteistyökykyä ja halukkuutta antaa oma panoksensa myös työn kehittämiseen. Kaupungin toimintaa ohjaavat arvot ovat luottamus, vastuullisuus, rohkeus, turvallisuus ja aurinkoisuus.


Osoite: Tuulensuunkatu 6, 21110 Naantali
Naantalin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat