Skip to main content
test
Sairaanhoitaja - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Sairaanhoitaja tai loppuvaiheen sairaanhoitajaopiskelija! Etsimme Sinua joukkoomme PPKY Selänteen dialyysiyksikköön määräaikaiseen sijaisuuteen 31.12.2022 saakka.

Haapajärven dialyysiyksikkö on yksi OYS:n munuaisosaston neljästä satelliittiyksiköstä. Tarjoamme yksilöllistä ja joustavaa hemodialyysihoitoa kroonista munuaisen vajaatoimintaa sairastaville asiakkaille. Asiakkaamme tulevat Selänteen alueelta ja ympäristökunnista. Työ on kaksivuorotyötä, pääsääntöisesti arkisin. Yksikkömme tavoitteena on taata alueemme dialyysiasiakkaille hyvä hoito ja siihen liittyvä kokonaisvaltainen palvelukokemus.

Arvostamme joustavuutta, oma-aloitteisuutta, kokemusta moniammatillisesta hoitotyöstä. Odotamme sinulta hyviä tiimityöskentelytaitoja, kehittämishalukkuutta ja rakennat omalta osaltasi työyhteisön hyvää ilmapiiriä. Meillä saat hyvän perehdytyksen ja ohjauksen mukavassa porukassa. Mikäli olet innokas oppimaan uutta ja tartut rohkeasti uusin haasteisiin, niin saatat olla etsimämme henkilö.

Kelpoisuusehdot määräytyvät lain terveydenhuollon ammattihenkilöistä nro 559/1994 mukaisesti. Edellytämme laillistetun sairaanhoitajan tutkintoa. Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioimme haussa myös sairaanhoitajaopiskelijat (140 op). Hakijalta edellytetään tartuntatautilain 48§ mukainen rokotussuoja. Työssä on 3 kk koeaika.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella kuntarekry.fi -palvelun kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen Peruspalvelukuntayhtymä Selänne, PL 66, 85801 Haapajärvi. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee tällöin mainita tehtävän työavain 451123. Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä. Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: puh. 044 445 7770.

Lisätietoja

http://www.selanne.net

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Teuvo Liimatainen p. 0444456 331
vt. Hoitotyön johtaja Jonna Haikara 040 1856 441

Lisätietoja

Haapajärven dialyysiyksikkö

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on Haapajärven ja Pyhäjärven kaupunkien ja Reisjärven kunnan yhteinen kuntayhtymä, jonka tehtävänä ja vastuulla on järjestää asukkailleen lain säätämät sosiaali- ja terveydenhuolto- ja erikoissairaanhoidon palvelut. Kuntayhtymän järjestää myös ympäristöterveydenhuollon, ympäristönsuojelun, maa-aineslain, rakennusvalvonnan ja korjausneuvonnan palvelut. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa ympäristö- ja rakennusvalvonnan palvelut Kärsämäelle. Väestöpohja Selänteen alueella on n. 15.400 asukasta. Selänne löytyy myös Facebookista ja Instagramista.

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on savuton työpaikka.


Osoite: Kirkkokatu 2, 85800 Haapajärvi

Sinulle suositellut työpaikat