Skip to main content
test
Sairaanhoitaja - Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

Sairaanhoitaja toimii 1.6.2021 Iisalmessa avatussa Ahjolan palvelukodissa. Hän vastaa yksikön asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hoidosta ja hoivasta yhdessä lähiesihenkilön ja omaohjaajien kanssa. Lisäksi hän vastaa lääkehoidosta.

Yksikkössä on 16 kehitysvammaisten tehostettua palveluasumispaikkaa. Yksikön palvelut on suunnattu nuorille aikuisille ja työikäisille, jotka tarvitsevat aktiivista ohjausta ja kuntouttavaa työotetta arjen toiminnoissa. Asumispalvelut tukevat asiakkaan itsenäisyyttä ja oman elämän hallintaa, auttavat arkielämän tehtävissä sekä kannustavat osallistumaan ympäröivän yhteiskunnan toimintaan. Yksikkö toimii ympärivuorokautisesti.

Kelpoisuutena on sairaanhoitaja AMK tutkinto tai terveydenhuoltoalan aikaisempi opistoasteinen tutkinto. Huomioimme myös tutkinnon loppuvaiheen opiskelijat.

Tehtävä edellyttää tiimi- ja verkostotyötaitoja sekä kehittävää työotetta.

Lisätietoja

http://www.ylasavonsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kehitysvammayksiköiden esihenkilö Elina Puustinen puh. 040 350 1931
Ahjolan palvelukodin lähiesihenkilö Minna Talvensaari puh. 040 672 4781

Lisätietoja

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Hyvinvointipalvelut, Sosiaalityön palvelut, Kehitysvammayksiköt, Kehitysvammaisten asumispalvelut, Kehitysvammaisten asumispalvelut Iisalmi

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä on perustettu vuonna 2010 ja se toimii Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven ja Vieremän alueella järjestäen alueen asukkaille eli noin 37 000 yläsavolaiselle terveys-, hyvinvointi-, hoito- ja hoivapalveluja sekä lisäksi myös ympäristö-, terveysvalvonta- ja eläinlääkintäpalveluja. Alueemme suurimpana työnantajana tarjoamme vakaata sekä merkityksellistä työtä kehittyvässä ja mukavassa työporukassa Ylä-Savon luonnonkauniiden maisemien ympäröimänä. Osaava henkilöstö on suurin voimavaramme ja suureen sote-tiimiimme kuuluu yhteensä jo noin 1 300 sotelaista.

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät Pohjois-Savon hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Pohjois-Savossa on sen jälkeen yksi toimija, joka huolehtii sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Kuntien ja kuntayhtymien sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen henkilöstö siirtyy hyvinvointialueelle vuoden 2023 alussa ns. vanhoina työntekijöinä. Myös tämä avoinna oleva tehtävä siirtyy 1.1.2023 Pohjois-Savon hyvinvointialueelle. Pohjois-Savon hyvinvointialueella tulee olemaan noin 12 500 työntekijää.


Osoite: Ahjolankatu 2, 74120 Iisalmi
Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat