Skip to main content
test
sairaanhoitaja - Someron kaupunki

Sairaanhoitaja! Ajatteletko vuodeosastotyön olevan ominta sinua? Jos sinulta löytyy kykyä toimia moniammatillisessa työyhteisössä, olet kiinnostunut vanhustyöstä ja toisaalta taas muuttuvista tilanteista ja päivittäin yllättävistä haasteista, ja mikäli silmäkulmassasi tuikkii pieni huumorin pilke. Tule meille töihin - me etsimme sinua!

Someron kaupungin perusturvatoimessa on haettavana kaksi sairaanhoitajan tointa.

Sijoituspaikka on terveyskeskuksen vuodeosasto. Työaika on vuorotyöluonteinen, 3-vuorotyö.

Tarjoamme sinulle eturivin paikan perusterveydenhuollon virkeässä työyhteisössä, osaavien, ammattitaitoisten ja mukavien työkavereiden rinnalla. Vuodeosastomme sijaitsee samassa rakennuksessa poliklinikkapalveluiden kanssa ja käytettävissämme ovat omat röntgen- sekä laboratoriopalvelut. Teemme tiivistä yhteistyötä tehostettujen palveluasumisyksiköiden sekä Someron kotihoidon kanssa. Yksikössämme kiertää lääkäri arkipäivisin ja kerran viikossa mukana kierrolla on myös geriatri.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Tehtävässä vaaditaan terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus. Palkkaus 2452,77€/kk.

Edellytämme hakijalta tartuntatautilain § 48 mukaista rokotussuojaa.

Hakemukset on jätettävä viimeistään 8.7.2022 klo 15 mennessä Kuntarekry-palveluun osoitteessa www.kuntarekry.fi tai toimitettava Someron Perusturvatoimisto, PL 35, 31401 Somero.

Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

http://www.somero.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

osastonhoitaja Marketta Aaltonen
p. 044 7792 581
etunimi.sukunimi@somero.fi

Lisätietoja

Someron kaupunki, Perusturva, Vanhuspalvelut, Tk:n osastot

Somero on elinvoimainen Härkätienvarren maaseutukaupunki Varsinais-Suomessa, Uudenmaan ja Hämeen rajanaapurissa. Somero tunnetaan upeista vesistöistään, runsaasta vapaa-ajan tarjonnastaan, omaleimaisista kulttuuripersoonistaan sekä ennen kaikkea yritteliäisyydestään.

Somero on savuton työnantaja


Osoite: Turuntie 44, 31400 Somero
Someron kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat