Skip to main content
test

Salon kaupungin vanhuspalveluiden Itäisessä kotihoidossa on haettavana sairaanhoitajan toistaiseksi voimassa oleva työsuhde

Etsimme kotihoitotiimiin sairaanhoitajaa tai terveydenhoitajaa, joka ammattitaidollaan, osaamisellaan ja esimerkillään on valmis tekemään kanssamme Salon kotihoidosta joka päivä vieläkin paremman. Tehtävän suorittamispaikkana on koko Salon kaupungin kotihoidon alue, ensisijainen sijoituspaikka on Pahkavuoren tiimi Itäisellä kotihoitoalueella, tiimissä työskentelee kaksi sairaanhoitajaa.

Sairaanhoitajan tehtävänä on huolehtia tiiminsä asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hoidosta ja huolenpidosta asiakkaan omaa toimintakykyä tukien yhteistyössä tiimin kanssa. Sairaanhoitaja toimii tiimin sairaanhoidollisena asiantuntijana, koordinoi tiiminsä hoitotyötä ja vastaa asiakkaiden lääkehoidon toteutumisesta lääkärin ohjeiden mukaisesti. Erikseen sovitusti sairaanhoitaja saattaa toimia tiiminvastaavan sijaisena omasta työstään irrotettuna.

Tehtävän hoitaminen edellyttää laajaa sairaanhoidollista osaamista. Vahvuudeksi lasketaan koulutuksen tai työkokemuksen kautta hankittu gerontologinen osaaminen (fyysisten, psyykkisten ja sosiaalisten vanhenemismuutosten tunnistaminen, sosiaalinen tukeminen, vanhusten keskeisten sairauksien ja niiden hoidon osaaminen, terveyden- ja toimintakyvyn seuranta) sekä laaja sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmän tuntemus, käytännön kotihoitotoiminnan organisointitaidot, kokonaisuuksien hahmottaminen, tiimityötaidot, teknologiset valmiudet, dokumentointitaidot, ongelmanratkaisutaidot ja kyky itsenäiseen työskentelyyn.

Salon kaupungin sosiaali- ja terveyspalveluissa tehdään laatutyötä SHQS-standardin mukaisesti. Kotihoidossa on käytössä Hilkka-toiminnanohjausjärjestelmä ja Lifecare-potilastietojärjestelmä. Asiakastyössä Salossa on käytössä RAI-toimintakyvynmittaristo. Hakijalta toivotaan vahvaa osaamista käytössä oleviin järjestelmiin tai ainakin kiinnostusta perehtyä niihin kattavasti ja kehittää niitä yhdessä henkilöstön kanssa. Etsimme joustavaa, innostunutta ja rakentavaan yhteistyöhön kykenevää henkilöä. Kehitysmyönteisyys ja asiakaslähtöisyys luetaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon henkilöstöstä annetun lain mukainen sairaanhoitajan pätevyys. Tehtävän hoitaminen edellyttää voimassa olevaa ajokorttia, oman auton käyttöä ja hygieniapassia.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, laajennettuja työterveyshuollon palveluita, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Työ alkaa 5.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtäväkohtainen palkka on 2611,00 euroa/kk.
Työsuhteeseen valitun tulee esittää todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa työn aloittamisesta.

Palvelussuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa, mikäli virka- ja työehtosopimuksen mukaiset ehdot täyttyvät.

Tehtävän hoidossa edellytetään tartuntatautilain mukaista covid- 19- rokotusten antamaa suojaa. Työntekijä toimittaa rokotustodistuksen työnantajalle kirjallisena töihin tullessaan.

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / sairaanhoitaja Itäinen kotihoito. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Haku tehtävään päättyy 15.8.2022 klo 12.00.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminvastaava Taina Tuominen, p. 044 772 6390 taina.tuominen@salo.fi
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi.

Lisätietoja

Vanhuspalvelut, Itäinen kotihoito

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Tehdaskatu 2, 24100 Salo
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat