Skip to main content
test
Sairaanhoitaja - KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä

Hei sinä sosiaali- ja terveysalan ammattilainen! Haemme joukkoomme sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Sauvon asumisyksikköön. Tarjoamme monipuolisen työn koulutusmyönteisessä organisaatiossa moniammatillisen tiimin tukemana.

Yksikössä on 12 kotia erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Asukkaiden palvelut ja arjen toiminta määrittyvät asukkaiden tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti. Työ on monipuolista hoito- ja ohjaustyötä. Työskentelyä määrittelee asiakkaan osallisuutta, itsemääräämisoikeutta ja yksilöllistä elämän suunnittelua vahvistavat käytännöt. Sairaanhoitajana vastaat yksikön lääkehoidosta sekä kehittämisestä. Pääset ylläpitämään ammattitaitoasi muun muassa verikokeiden otossa. Noudatamme työssämme yksilöllisen tuen laatukriteereitä.

Sairaanhoitaja: Kelpoisuusehtona on laillistetun sairaanhoitajan tutkinto.

Tarjoamme sinulle hyvän mahdollisuuden käyttää osaamistasi monipuolisesti asukkaidemme hyväksi. Toivomme sinun olevan aktiivinen ja innostunut kehittämään työtä osana tiimiä asukkaidemme hyvän elämän varmistamiseksi. Hoitajana vastaat muun muassa asukkaiden päivittäisen toiminnan toteutumisesta, aktiivisesta arjesta sekä hyvästä hoidosta. Yhteistyötä tehdään asukkaan lähiverkoston kanssa saumattomasti.

Asukkaidemme kanssa työskenneltäessä vuorovaikutus ja kommunikaatio ovat onnistumisen avaimia, joten edellytämme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Eduksi sinulle on työkokemus kehitysvammatyössä, kommunikaatiomenetelmien osaaminen ja suoritetut vammaistyön opinnot.

Työ on kolmivuorotyötä.

KTO on koulutusmyönteinen organisaatio ja meiltä on mahdollisuus päästä tarvittaviin koulutuksiin.

Tarjoamme myös monipuoliset koulutusmahdollisuudet, liikunta- ja kulttuuriseteleitä e-passin muodossa, ilmaisen pysäköinnin ja SOTE-sopimuksen mukaiset lomaedut.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Koeaika on neljä kuukautta.

Hakemukset sähköisenä Kuntarekryn kautta. Haastatteluja ja valintoja tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

http://www.kto-vs.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Arkisin klo 8-15: vs. palveluesimies Ria Saarelainen ria.saarelainen@kto-vs.fi, 040 665 1343 tai vs. asumispalvelujen johtaja Maiju salonen, maiju.salonen@kto-vs.fi, 001440351

Lisätietoja

KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä, Asumis- ja kehittämispalvelut, opetus, työllistymistä ja osallisuutta edistävä toiminta, Asumisyksiköt, Sauvon asumisyksikkö

KTO – Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus on kuntayhtymä, joka tarjoaa palveluja kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville Varsinais-Suomessa.

Tarjoamme muun muassa tutkimusta, kuntoutusta, palvelukoti- ja avohuoltoasumista, opetusta sekä työtoimintaa.

Toimintamme lähtökohtana ovat asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. Palveluissamme korostuvat myös asiakkaan oikeudet. Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvän, omannäköisen elämän.

Arvojamme ovat oikeudenmukaisuus, turvallisuus, hyvä yhteishenki ja arvostava vuorovaikutus. Noudatamme valtakunnallista ohjeistusta koskien yksilöllisen tuen laatukriteerejä.


Osoite: Hakkistie 2, 21570 Sauvo

Sinulle suositellut työpaikat