Skip to main content
test

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymässä on haettavana kaksi (2) sairaanhoitajan toimea, joiden sijoituspaikkana on palvelussuhteen alkaessa Hoidon ja hoivan tulosalueella kotiin annettavissa palveluissa, Raahen kotihoidossa.

Kelpoisuusehtona sairaanhoitajan toimeen on terveydenhuoltoalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto (2005/272) sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Edellytämme tehtävässä Tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n tarkoittamaa rokotussuojaa asiakkaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Sairaanhoitajana huolehdit asiakkaiden sairaanhoidollisista hoitotyön sisällöistä ja osallistut päivittäiseen hoitotyöhön yhdessä tiimin kanssa. Työtäsi teet yhteistyössä kotihoidon moniammatillisen tiimin sekä eri sidosryhmien kanssa. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sinulta laaja-alaista asiantuntemusta ikääntyvien henkilöiden toimintakyvyn tukemisesta ja kliinisestä hoidosta kotiympäristössä, kykyä työskennellä moniammatillisessa tiimissä sekä asiakkaita että hoitajia ohjaten. Käytämme ikääntyneiden toimintakyvyn arvioinnissa ja hoidon suunnittelussa RAI- järjestelmää. Siksi toivommekin, että sinulla on siitä kokemusta tai olet motivoitunut perehtymään siihen. Viihdyt kanssamme, mikäli olet positiivisesti asioihin suhtautuva, aloitteellinen ja suunnittelet työtäsi joustavasti. Sinulla on avoin asenne toiminnan kehittämiseen ja pidät tiimityöstä. Arvostamme monipuolista työkokemusta kotiin annettavista palveluista, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Liikkuvan työn vuoksi edellytämme hakijalta ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymässä maksetaan vakituiseen työsuhteeseen tulevalle sairaanhoitajalle rekrytointilisää 400 euroa kuukaudessa vuoden 2022 loppuun saakka. Kuukausittain maksettavan rekrytointilisän lisäksi tarjolla on myös kertapalkkio, joka on sitä suurempi mitä nopeammin työntekijä pääsee aloittamaan kuntayhtymän palveluksessa. Mikäli työntekijä on kuntayhtymän palveluksessa 25.7.2022 mennessä, kertapalkkio on 400 euroa ja 15.8.2022 mennessä aloittaville kertapalkkio on 200 euroa. Sekä rekrytointilisään että kertapalkkioon on oikeutettu vähintään kahden (2) kuukauden mittaisella palvelussuhteella.

Valmistauduthan esittämään henkilötodistuksen ja alkuperäiset työ- sekä opintotodistukset mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Valitun on ennen työn vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja hygieniapassi 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Noudatamme toimen täytössä kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset toimitetaan: Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Kirjaamo, PL 25, 92101 Raahe. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.ras.fi
https://www.esitteemme.fi/raahen-seudun-hyvinvointikuntayhtyma/WebView/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Hannele Kaila, puh. 08 8495732 (arkisin klo 9-12). Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@ras.fi

Lisätietoja

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä vastaa Raahen kaupungin sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien yhteensä 33.000 asukkaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista lukuun ottamatta varhaiskasvatusta ja ympäristöterveydenhuoltoa.

Kuntayhtymä vastaa myös jäsenkuntien väestön niistä erikoissairaanhoidon palveluista, jotka hankitaan sairaanhoitopiiristä tai muualta alueen ulkopuolelta. Peruserikoissairaanhoidon palveluja myydään myös jäsenkuntien ulkopuolelle.

Raahen seudun kuntayhtymä on savuton työpaikka. Tervetuloa joukkoomme.


Osoite: Rantakatu 4, 92100 Raahe
Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat