Skip to main content
test

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymässä on haettavana avohoidon sisäisen sijaisen sairaanhoitajan sijaisuus terveyden ja sairaanhoidon tulosalueella. Sijoituspaikka on palvelusuhteen alkaessa avohoidon tulosyksikössä, vastaanottopalveluissa. Sisäinen sijainen työskentelee Raahen, Ruukin, Vihannin ja Pyhäjoen lääkärinvastaanotoilla.

Arvostamme potilaslähtöistä työskentelyotetta, aitoa kiinnostusta vastaanottotyöhön. Joustavuus ja positiivinen asenne sekä kyky sopeutua uusiin ja muuttuviin tilanteisiin/ työtehtäviin on edellytys
tehtävän hoitamiselle. Lisäksi toivotaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Työtehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Kelpoisuusehtona sairaanhoitajan sijaisuuteen on terveydenhoitoalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto (2005/272) sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun
lain (559/1994) mukainen laillistus sekä vahva ammattitaito ja osaaminen. Edellytämme tartuntatautilain 48 § ja 48a § mukaista rokotussuojaa.

Henkilötodistus ja alkuperäiset työ- sekä opintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun
yhteydessä.

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymässä maksetaan vakituiseen työsuhteeseen tulevalle sairaanhoitajalle rekrytointilisää 400 euroa kuukaudessa vuoden 2022 loppuun saakka. Kuukausittain maksettavan rekrytointilisän lisäksi tarjolla on myös kertapalkkio. Mikäli työntekijä on kuntayhtymän palveluksessa 15.8.2022 mennessä, hän on oikeutettu 200 euron kertakorvaukseen. Sekä rekrytointilisään että kertapalkkioon on oikeutettu vähintään kahden (2) kuukauden mittaisella palvelussuhteella.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset toimitetaan: Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Kirjaamo, PL 25, 92101 Raahe. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.ras.fi
https://www.esitteemme.fi/raahen-seudun-hyvinvointikuntayhtyma/WebView/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat Marita Niskanen, puh. 040 135 7704 ja Emilia Jurvansuu-Honkala, puh. 040 135 8186. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@ras.fi.

Lisätietoja

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä vastaa Raahen kaupungin sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien yhteensä 33.000 asukkaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista lukuun ottamatta varhaiskasvatusta ja ympäristöterveydenhuoltoa.

Kuntayhtymä vastaa myös jäsenkuntien väestön niistä erikoissairaanhoidon palveluista, jotka hankitaan sairaanhoitopiiristä tai muualta alueen ulkopuolelta. Peruserikoissairaanhoidon palveluja myydään myös jäsenkuntien ulkopuolelle.

Raahen seudun kuntayhtymä on savuton työpaikka.


Osoite: Rantakatu 4, 92100 Raahe
Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat