Skip to main content
test

Naantalin kaupungin hoito- ja vanhuspalveluiden tehtäväalueella on haettavana sairaanhoitajan toimi. Toimen ensisijainen sijoituspaikka on terveyskeskusosasto. Terveyskeskusosasto on 36-paikkainen hoito-, kuntoutus- ja tutkimusyksikkö, jonka yhteydessä toimii myös kotisairaala.

Sairaanhoitaja vastaa osastolla hoitotyön suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista. Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia osana moniammatillista työyhteisöä. Sairaanhoitajan työ terveyskeskusosastolla on monipuolista ja saat käyttää osaamistasi laajasti. Työ on kolmivuorotyötä. Sovitusti voi tehdä myös aamu-ilta tai yöpainotteista työtä. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto.

Ennen toimen vastaanottamista on hakijan esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä selvitys tartuntatautilain 48 § mukaisesta rokotussuojasta. Toimessa on 6 kuukauden koeaika. Lisää työstämme voit katsoa yllä olevasta videosta.

Lisätietoja

http://www.naantali.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Tiia Kankare 0504141198 tai apulaisosastonhoitaja Sirpa Hagsberg 040 547 6458, etunimi.sukunimi@naantali.fi
Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi tai www.naantali.fi. Mahdolliset paperihakemukset kaupungin kirjaamoon, os. Naantalin kaupunki, kirjaamo, PL 43, 21101 Naantali.

Lisätietoja

Naantalin kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Hoito- ja vanhuspalvelut, Terveyskeskusosasto

Naantali on 19 300 asukkaan kasvava, elinvoimainen ja tulevaisuuttaan rohkeasti rakentava saaristokaupunki. Naantalin kaupunki työllistää noin 1300 kunta-alan ammattilaista. Tuotamme ihmisen mittaista hyvinvointia!

Kaupunkimme rekrytoi jatkuvasti osaavaa, työssä viihtyvää ja ammatti- ja koulutustaustaltaan erilaista työvoimaa. Arvostamme ihmisessä yhteistyökykyä ja halukkuutta antaa oma panoksensa myös työn kehittämiseen. Kaupungin toimintaa ohjaavat arvot ovat luottamus, vastuullisuus, rohkeus, turvallisuus ja aurinkoisuus.


Osoite: Tuulensuunkatu 6, 21100 Naantali
Naantalin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat