Skip to main content
test

Sodankylän Hyvinvointikeskus Sopukassa on haettavana 23.8.2022 klo 12.00 mennessä

SAIRAANHOITAJAN TOIMI sijoituspaikkana akuutti- ja kuntoutusosasto

Sairaanhoitajan työ akuutti- ja kuntoutusosastolla on monipuolista ja haasteellista hoitotyötä. Työtä tehdään pienryhmässä, joka suunnittelee ja toteuttaa potilaan yksilöllistä ja kokonaisvaltaista hoitoa. Työ vuodeosastolla on kolmivuorotyötä. Lisäksi työhön sisältyy työskentely akuuttivastaanotolla.

Akuutti- ja kuntoutusosastolla hoidetaan yleislääkäritasoista sairaanhoitoa sekä kuntoutusta tarvitsevia potilaita. Potilaat ohjautuvat osastolle akuuttivastaanotolta sekä erikoissairaanhoidon kaikilta erikoisaloilta. Lisäksi kotisairaalan saattohoitopotilaat tarpeen vaatiessa siirtyvät osastohoitoon. Osaaminen ja työkokemus edellä mainituissa asioissa katsotaan eduksi. Työhön liittyy opetusvelvollisuus.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistoasteen tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa. Arvostamme potilaslähtöistä, potilaan toimintakykyä ylläpitävää ja näyttöön perustuvaa työotetta.

Palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan. Ennen toimen vastaanottamista tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ja lain (759/2004) mukainen todistus. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Toimessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Sodankylä on rohkea, yhteisöllinen ja utelias Lapin tähtikunta, joka sijaitsee ihanteellisesti keskeisellä paikalla, lyhyiden välimatkojen päässä kaikista Lapin kohteista. Sodankylän Hyvinvointikeskus Sopukka avattiin tammikuussa 2020 ja se kokoaa yhteen miltei kaikki Sodankylän sosiaali- ja terveydenhuoltopalvelut. Sodankylän kunta on savuton työpaikka.

Hakemukset tulee lähettää ensisijaisesti kuntarekry.fi -palvelun kautta, työavain 457270 tai vaihtoehtoisesti sähköisesti kirjaamo@sodankyla.fi. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo.

Valitsemme haastateltavat hakemuksen perusteella ja lähetämme kutsun haastatteluun sähköpostilla. Todistukset ja kelpoisuus tarkastetaan haastattelun yhteydessä. Alustavasti haastattelupäivä 25. tai 26.8.2022.

Lisätietoja antaa vs. osastonhoitaja Elina Lesonen puh. 040-7384420, elina.lesonen@sodankyla.fi, johtava hoitaja Eija Kivekäs puh. 040-6891145, eija.kivekas@sodankyla.fi

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen!
https://www.youtube.com/watch?v=fAj5sVyUaUQ
www.esitteemme.fi/Sopukka/WebView/
www.visitsodankyla.fi

HAKUAIKA: 29.7.- 23.8.2022 klo 12
TYÖ ALKAA: Sopimuksen mukaan
PALKKAUS: SOTE-sopimus
PALVELUSSUHTEEN TYYPPI: vakinainen

Lisätietoja

http://www.sodankyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vs. osastonhoitaja Elina Lesonen puh. 040-7384420, elina.lesonen@sodankyla.fi, johtava hoitaja Eija Kivekäs puh. 040-6891145, eija.kivekas@sodankyla.fi

Lisätietoja

Sodankylän kunta, Perusturvapalvelut

Sodankylä on 8300 asukkaan vilkas, viihtyisä ja kehittyvä kunta keskellä Lappia, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Sodankylä tarjoaa joki- ja tunturimaisemineen luonnonläheisen asuinympäristön, jossa voi nauttia monipuolisista ja ympärivuotisista vapaa-ajanviettomahdollisuuksista niin luonnossa kuin erilaisissa kulttuuritapahtumissa.


Osoite: Karistamontie 4, 99600 Sodankylä
Sodankylän kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat