Skip to main content
test
Sairaanhoitaja - Pieksämäen kaupunki

Tuomme arjen turvaa ja hoivaa koteihin luotettavan ja ammattitaitoisen henkilöstömme voimin. Meille jokainen kotihoidon tukea tarvitseva ihminen on yksilö, jonka kohtaamme arvostavasti.
Teemme hyvää arkea yhdessä asiakkaan kanssa - emme hänen puolestaan.

Haemme nyt kahta (2) SAIRAANHOITAJAA vakituisiin työsuhteisiin Pieksämäen kotihoitoon. Alkusijoituspaikkoina kantakaupunki ja Jäppilä.
Hakuaika päättyy 31.10.22 klo 15:00.

Tarjoamme teille mahdollisuuden monimuotoiseen, itsenäiseen ja vastuulliseen työhön. Meillä on toimiva työnohjausjärjestelmä, tauoilla hauskat jutut sekä kodista toiseen liikuttaessa puistokaupungin ja maaseudun mahtavat maisemat. Esimiehen ja oman tiimin tuki kuuluu pakettiin.

Työyhteisömme on sopiva sekoitus nuoruuden intoa ja vahvaa, pitkäaikaista kokemusta. Saamme palautetta siitä, että meillä otetaan uudet tekijät hyvin vastaan ja työhön perehdytetään kunnolla. Tuokaa reilusti esiin omia vahvuuksianne ja esimerkiksi harrastusten tai aiemman ammatin kautta kertynyttä erityisosaamistasi. Mietimme yhdessä, miten pääsette hyödyntämään niitä työssäsi.

Sairaanhoitaja toimii tiimin vastuuhenkilönä lääkinnällisissä ja sairaanhoidollisissa tehtävissä sekä opastaa lähihoitajia em. tehtävissä. Yhteistyö lääkäripalvelun ja muiden kumppaneiden kanssa on tiivistä. Toivomme teiltä ideoita ja innostusta oman työsi kehittämiseen ja kunnioittavaa asennetta asiakkaita kohtaan. Arvostamme haluanne kehittyä sairaanhoidon ammattilaisena. Huomioimme paikan täytössä myös valmistumassa olevat opiskelijat.

Edellytämme terveydenhuollon (1994/ 559) annetun lain mukaista laillistusta. Tehtävässä edellytetään myös tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja oman auton käyttöä. Valittujen hoitajien tulee toimittaa hyväksyttävä työhön sopivuuslausunto Pieksämäen kaupungin käyttämältä työterveyshuollolta koeaikana. Koeaika on 6 kuukautta. Pieksämäen kaupunki on savuton työpaikka.

Uusille vakituisille hoitajille maksamme 500€ rekrytointilisäbonuksen työsopimuksen alussa sekä sitoutumiskorvausta 31.12.2022 saakka.

Kotihoidon esimiehet Eija Tikkanen, p. 044 799 56 86 sekä
Kirsti Piispanen p. 040 487 4944

Lisätietoja

https://www.pieksamaki.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotihoidon esihenkilöt Eija Tikkanen, p. 044 799 56 86 sekä
Kirsti Piispanen p. 040 487 4944
tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@pieksamaki.fi

Lisätietoja

Pieksämäen kaupunki, Perusturva

Pendolinon pyrähdyksen päässä Helsingistä ja maakuntakeskuksista sijaitseva Pieksämäki tarjoaa elämisen helppoutta luonnonkauniissa puistomaisemissa. Kompaktissa kaupungissa kaikki on käden ulottuvilla ja työpäivän jälkeen aikaa jää harrastamiselle, hidastamiselle ja elämäsi tärkeimmille ihmisille.

Pieksämäellä on helppo elää hyvää elämää. Paikkakunnalle muuttaville on tarjolla hyviä tontteja ja monenlaisia asuinmahdollisuuksia.

Lue lisää: https://www.pieksamaki.fi/tyontekijat-ja-yritykset/toihin-pieksamaelle/ https://www.pieksamaki.fi/asukkaat-ja-ymparisto/asuminen/


Osoite: Lampolahdenkatu 2-4, 76100 Pieksämäki

Sinulle suositellut työpaikat