Skip to main content
test
Sairaanhoitaja - NordLab

Haemme NordLab Länsi-Pohjaan Ylitornion terveyskeskuspisteeseen sairaanhoitajaa tai lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalla 1.10.-31.12.2022. Pienen, mutta eloisan terveysasemalaboratorion työ sisältää asiakaspalvelua, näytteenottoa ja vieritestejä. Työ on päivätyötä.

Ylitornio on kauniin Torniojoen varrella, Ruotsin ja Aavasaksan hyvien talvi- sekä kesäulkoilumahdollisuuksien läheisyydessä.
Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa. Arvostamme positiivista asennetta, asiakaspalvelu henkisyyttä, joustavuutta muuttuvissa työtilanteissa ja hyviä yhteistyö- ja organisointitaitoja. Huomioimme myös vastavalmistuneet ja opintojensa loppuvaiheessa olevat hakijat tehtävää täytettäessä.

Palkkaus Sote-sopimuksen ja työnvaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti. Käytössämme on työaikapankki, joka tuo joustavuutta työntekoon.

Työntekijöille tarjoamme kattavasti sisäisiä ja ulkoisia koulutuksia. Meillä saat myös laajan työterveyshuollon palvelut käyttöösi.

Hakemukset ensisijaisesti www.kuntarekry.fi kautta (työavain 468314) tai postitse liitteineen (mukaan tulee liittää jäljennökset tutkintotodistuksista) osoitettuna NordLabin kirjaamoon osoitteella NordLab Kirjaamo, Kiviharjuntie 11, 90220 Oulu. Kuoreen merkintä "Sairaanhoitaja/NordLab Länsi-Pohja". Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Haastattelut voidaan aloittaa hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan hakijan ilmaantuessa.
Lisätietoja ja yhteydenotot Nordlab Länsi-Pohja Apulaisosastonhoitaja Heidi Lonnakko puh. 040 658 5926 tai Palvelupäällikkö Hanna-Kaisa Posti puh. 040 198 4725.

Lisätietoja

http://www.nordlab.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Apulaisosastonhoitaja Heidi Lonnakko puh. 040 658 5926 tai Palvelupäällikkö Hanna-Kaisa Posti puh. 040 198 4725.

Lisätietoja

NordLab, NordLab Länsi-Pohja

NordLab on Pohjois-Suomessa toimiva kliinisen laboratorioalan organisaatio, jonka tehtävänä on tuottaa kliinisiä laboratoriopalveluja sekä perusterveydenhuollon että erikoissairaanhoidon käyttöön. Osaamisemme, ammattitaitoiset työntekijät ja kansainvälisen tason tutkimustoimintamme mahdollistaa koko Pohjois-Suomen asukkaille laadukkaat ja hyvät julkiset laboratoriopalvelut.


Osoite: Mellantie 5, 95600 Ylitornio

Sinulle suositellut työpaikat