Skip to main content
test

Kuopion kaupungin terveydenhuollon palvelualueella, Juankosken osastolla on haettavana sairaanhoitajan toistaiseksi voimassa oleva tehtävä. Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan.

Tehtävän kuvaus: sairaanhoitajan tehtävät osastolla.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkinto sekä todistus terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) tarkoitetusta terveydenhuollon ammattihenkilöstä. Noudatamme tartuntatautilain 48 § ja 48a § mukaista suojaa.

Sairaanhoitajalta edellytetään akuuttien tilanteiden hallintaa, hoidollista osaamista, kuntouttavaa työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään ja käytössäsi on jaksamista ja hyvinvointiasi tukevia etuja esim. e-Passi, työmatkaetu, henkilökunnan hyvinvointikortti, työterveyshuolto sekä henkilöstökortilla saatavia etuja Kuopion eri liikkeistä.

Työaika: 38,25 h/vko.

Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on toimitettava 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista hyväksyttävä lääkärintodistus ja todistus huumausainetestistä.

Lisätietoja

https://www.kuopio.fi/fi/sairaaloiden-yhteystiedot-ja-vierailuajat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa osastonhoitaja, p. 044 718 3603 ja Markku Jokelainen 044 718 3657, markku.jokelainen@kuopio.fi

Lisätietoja

Kuopion kaupunki, Juankosken osasto

Juankosken terveysasema sijaitsee n. 63 km päässä Kuopiosta. Juankosken osastolla on 27 vuodepaikkaa, toiminta perustuu akuuttihoitoon sekä kuntouttavaan hoitotyöhön. Osastolla työskennellään kahdessa tiimissä. Tarjoamme mukavan työyhteisön, perehdytyksen tehtävään ja mahdollisuuden vaikuttaa omiin työvuoroihin. Juankoskella on terveysasema, jossa toimii akuuttivastaanotto arkisin klo 8-18 välisenä aikana ja viikonloppuisin klo 8 - 16. Lisäksi terveysasemallamme on mm. röntgen- ja laboratoriopalvelut arkisin.


Osoite: Terveystie 9, 73500 Juankoski
Kuopion kaupunki - Savuton työpaikka Kuopion kaupunki - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat