Skip to main content
test
Sairaanhoitaja - Haapaveden kaupunki

Haapaveden kotisairaalassa on haettavana kaksi (2) sairaanhoitajan toistaiseksi voimassa olevaa tehtävää.
Haapaveden kotisairaala on toiminut vuodesta 2019 alkaen. Toiminta on vakiintunutta ja hyvässä kasvussa. Kotisairaalatoiminta on akuutin sairauden sairaalatason hoitoa, joka toteutetaan avopalveluna. Palvelu on määräaikaista ja perustuu lääkärin tekemään hoitosuunnitelmaan. Kotisairaalassa toteutetaan palliatiivista hoitoa, saattohoitoa sekä vaativaa lääke-, neste- ja haavanhoitoa.

Haapaveden kotisairaala toimii vuorokauden ympäri kaikkina päivinä, joten työ on kolmivuorotyötä, mutta pyrimme tukemaan työn, perheen ja vapaa-ajan yhteensovittamista. Kotisairaalan asiakkaat asioivat ensisijaisesti kotisairaalan tiloissa, mutta palvelua viedään tarvittaessa myös asiakkaan kotiin, joten tehtävässä tarvitaan ajokorttia ja -taitoa. Kotisairaalalla on käytössä oma auto.

Voimme tarjota:
- mielenkiintoisen ja ammatillisesti monipuolisen, sairaanhoitajan ammattitaitoa kattavasti hyödyntävän sekä kehittävän
työntekopaikan
- asianmukaisen perehdytyksen
- työyhteisön sekä lähiesimiehen tuen

Työyhteisömme on eläväinen ja joustava. Arjen työssä voimavaroinamme on huumori, asiakaskeskeisyys ja yhteisöllisyys sekä terveydenhuollolle tyypillisen hierarkian puuttuminen.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukainen pätevyys sekä tartuntatautilain (1227/2016) 48 § mukainen rokotussuoja. Arvostamme asiakaslähtöistä ja palveluhenkistä työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä valmiutta itsenäiseen työhön.

Odotamme hakijalta hyvää suomen kielen taitoa ja joustavuutta.
Työaika on 38,25 h/viikko. Työ on kolmivuorotyötä. Palkkaus määräytyy Sote-sopimuksen mukaan. Lääkehoidon tentti/näyttö on suoritettava hyväksytysti. Tehtävässä on 4 kuukauden koeaika. Haapaveden kaupunki on savuton työpaikka.

Haku tapahtuu kuntarekry.fi palvelussa.

Lisätietoja

http://www.haapavesi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Satu Maaninka, 044 7591 441, satu.maaninka@haapavesi.fi

Lisätietoja

Haapaveden kaupunki, Haapaveden kotisairaala

Haapavesi löytyy Pohjois-Pohjanmaalta, lähes Suomen keskipisteestä. Haapavesi toimii Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen vastuukuntana ja tuottaa palvelut myös Pyhännälle. Haapaveden kotisairaala on aloittanut toiminnan tammikuussa 2019. Kotisairaala toimii Haapaveden terveyskeskuksessa, samoissa tiloissa kotihoidon sekä arviointi- ja kuntoustusyksikön kanssa. Haapaveden kotisairaala toimii omana itsenäisenä yksikkönään.

Menemällä osoitteeseen www.haapavesi.fi, löydät ajankohtaista tietoa palveluistamme. Sosiaali- ja terveyspiiri Helmi on erinomainen työpaikka. Meillä kehitytään ja luodaan tulevaisuutta. Haluamme joukkoomme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoisia sekä ennakkoluulottomia työkavereita.

Työpaikkamme on savuton.


Osoite: Myyrinkuja 1, 86600 Haapavesi

Sinulle suositellut työpaikat