Skip to main content
test
Sairaanhoitaja - Raaseporin kaupunki

Sairaanhoitaja mielenterveys- ja päihdeyksikön päihdetiimiin

Raaseporin kaupunki hakee sairaanhoitajaa mielenterveys- ja päihdeyksikön päihdetiimiin.

Päihdetiimiin kuuluu palvelukoordinaattori, sosiaaliohjaaja, neljä sairaanhoitajaa, sosiaaliterapeutti ja kaksi ohjaajaa. Sairaanhoitajana työskentelet päihdeongelmaisten lasten, nuorten ja nuorten aikuisten kanssa ja parannat heidän elämänlaatuaan ja kykyään hallita päivittäistä elämäänsä arvokkaasti antamalla henkilökohtaista ohjausta, neuvontaa ja sosiaalista tukea sekä vastaanotolla että kotona. Ylläpidät ja kehität toimintaa, jossa ehkäisevä päihdetyö on keskeisessä osassa. Henkilönä olet aloitteellinen, joustava, yhteistyökykyinen ja positiivinen ja suunnittelet työsi pitkäjänteisesti. Työ on monipuolista ja antoisaa ja edellyttää kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että tiimissä.

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja. Edellytämme hyvää suullista ja kirjallista ruotsin ja suomen kielen taitoa. Edellytämme sosiaalisia taitoja, vastuullista työotetta sekä myönteistä suhtautumista kehitykseen ja muutoksiin. Henkilökohtaisella sopivuudella on suuri merkitys.

Tehtävä edellyttää Tartuntatautilain 48 ja 48a §:ien mukaista rokotussuojaa.

Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisteriote.

Palkkaus SOTE-sopimuksen ja työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Koeaika on 6 kuukautta.

Lisätietoja antaa yksikönpäällikkö Pamela Stoor, puh. 019 289 3221, tai sosiaaliohjaaja Daniela Jakobsson, puh. 019 289 2398.

Hakemus tehdään sähköisesti osoitteessa Kuntarekry, työavain 470194. Hakuaika päättyy 7.10.2022 klo 15.00.

Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka.


Lisätietoja

http://www.raasepori.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa yksikönpäällikkö Pamela Stoor, puh. 019 289 3221, tai sosiaaliohjaaja Daniela Jakobsson, puh. 019 289 2398.

Lisätietoja

Mielenterveys- ja päihdeyksikkö

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Raasepori, 10611 Raasepori
Raaseporin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat