Skip to main content
test
Sairaanhoitaja - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lapin sairaanhoitopiirissä on haettavana 17.10.2022 klo 15.00 mennessä

2 SAIRAANHOITAJAN tointa (varahenkilöstö)

Toimet ovat vakinaisia varahenkilötoimia rekrytointiyksikössä. Varahenkilöstö korvaa työyksiköiden välitöntä ja lyhytaikaista sijaistarvetta. Työ on päivätyötä tai kaksivuorotyötä sopimuksen mukaan.

Etsimme henkilöä, joka omaa positiivisen asenteen työtä kohtaan ja on motivoitunut kehittämään osaamistaan. Edellytämme hyviä työyhteisötaitoja ja kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Arvostamme asiakaslähtöistä ajattelua ja osaamista.

Tarjoamme vaihtelevan työnkuvan sekä mahdollisuuden kehittää ja laajentaa osaamista oman motivaatiosi mukaisesti. Työhön saat tarvittavan perehdytyksen ja mentori toimii perehdytyksen tukena. Sinulla on myös mahdollisuus työajan räätälöintiin tarpeesi mukaisesti. Yksikössämme toteutetaan yhteisöllistä työvuorosuunnittelua, joten työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen onnistuu helposti. Organisaatiomme tarjoaa kilpailukykyisen palkan lisäksi erilaisia henkilöstöetuja ja vuosilomat määräytyvät sote-sopimuksen mukaisesti.

Kelpoisuusehtona sairaanhoitajan tehtävässä on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaan. Tehtäviin valituilla on neljän kuukauden koeaika. Valittujen tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote työnantajan edustajalle ennen tehtävän hoidon aloittamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Haastattelussa tulee olla mukana kelpoisuuden osoittavat alkuperäiset opintotodistukset, työtodistukset sekä henkilöllisyystodistus.

Hakemukset lähetetään sähköisen hakupalvelun kautta:
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Meille töihin - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja tehtävistä antavat palvelupäällikkö Sari Aho, 040 354 7905, (016) 328 2811 ja palveluesimies Katja Väyrynen 040 083 0655. Sähköpostitse sari.aho@lshp.fi ja katja.vayrynen@lshp.fi.


Rovaniemellä 23.9.2022

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Sari Aho, 040 354 7905, (016) 328 2811 ja palveluesimies Katja Väyrynen, 0400 830 655. Sähköpostitse sari.aho@lshp.fi ja katja.vayrynen@lshp.fi.

Lisätietoja

Sairaanhoidolliset palvelut, Rekrytointiyksikkö

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: 96400 Rovaniemi

Sinulle suositellut työpaikat