Skip to main content
test

Hei sinä hoitoalan ammattilainen! Meillä on Varahenkilöstössä avoinna sairaanhoitajan vakinainen toimi. Hakuaikaa on jatkettu 19.12.2022 saakka. Aikaisemmat hakemukset huomioidaan valintaa tehdessä.

Onko Varahenkilöstö sinulle vieras työkenttä? Ei hätää, perehdytämme sinut tehtäviin. Lisäksi tukenasi on moniammatillisen tiimin tuki. Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi.

Toivomme sinulta kehittämismyönteistä ja ihmisläheistä työotetta sekä valmiuksia tiimityöskentelyyn. Huomioithan, että työskennellessäsi meillä tarvitset käyttöösi oman auton.
Tiimimme työskentelee kahdessa vuorossa ja käytössämme on autonominen työvuorosuunnittelu. Työaikamuotomme on keskimääräinen yleistyöaika.

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on sairaanhoitajan tutkinto AMK tai aikaisempi opintoasteen tutkinto, laki 559/1994 5§ mukainen laillistus. Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Lisäksi tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa sekä suoritettuja lääkehoitolupia (LoveLop). Lääkeluvat on mahdollista suorittaa myös työsuhteen alussa.

Työssä jaksamisen tueksi työnantaja tarjoaa käyttöösi ePassin, jota voit käyttää esimerkiksi liikunta- tai kulttuuripalveluihin. Työnantajan puolesta tarjotaan työhyvinvointirahaa vuosittain. Myös koulutuksiin osallistumista tuetaan.

Kutsun saadessasi, otathan 20.12.2022 järjestettävään haastatteluun mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan, toimen täyttämisessä noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset Kuntarekry.fi hakujärjestelmän kautta.

Keski-Suomen hyvinvointialue järjestää keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut 1.1.2023 alkaen. Olemme jatkossa osa Keski-Suomen hyvinvointialuetta.

Lisätietoja

http://www.aanekoski.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vs. vastaava ohjaaja Tarja Sirkka
puh 0400 115 720
tarja.sirkka(at)aanekoski.fi
Äänekosken kaupunki
Arjen Tuki
PL 24
44101 ÄÄNEKOSKI

Lisätietoja

Äänekosken kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Arjen tuki, Varahenkilöstö

Äänekoski – monien mahdollisuuksien kaupunki Vain kivenheiton päässä Jyväskylästä sijaitseva reilun 18 000 asukkaan Äänekoski on moderni ja vireä teollisuuskaupunki Keiteleen eteläpäässä. Kattavat palvelut, monipuolinen kulttuuri- ja urheilutoiminta, toimiva kouluverkosto sekä sujuvat liikenneyhteydet tekevät kaupungista vetovoimaisen ja tarjoavat mahdollisuuden hyvään arkeen. Vesistöjen läheisyys antaa omaleimaisen tunnelman, ja järviluonto onkin tärkeä osa kaupungin identiteettiä.

Äänekosken kaupunki on vakaa työnantaja ja vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100 prosenttia. Henkilöstöä kaupunkikonsernin palveluksessa on noin 1 500.

Olemme savuton työyhteisö.

https://www.aanekoski.fi/


Osoite: PL 24, 44101 äänekoski
Äänekosken kaupunki - Savuton työpaikka Äänekosken kaupunki - Hyvän mielen työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat