Skip to main content
test

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymässä on haettavana sairaanhoitajan sijaisuus, jonka sijoituspaikkana on palvelussuhteen alkaessa Hoidon ja hoivan tulosalueella kotiin annettavissa palveluissa, Siikajoen kotihoidossa.

Kelpoisuusehtona sairaanhoitajan sijaisuuteen on terveydenhuoltoalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto (2005/272) sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Edellytämme tartuntatautilain 48 § ja 48a § mukaista rokotussuojaa.

Sairaanhoitajana huolehdit asiakkaiden sairaanhoidollisista hoitotyön sisällöistä ja osallistut päivittäiseen hoitotyöhön yhdessä tiimin kanssa. Työtäsi teet yhteistyössä kotihoidon moniammatillisen tiimin sekä eri sidosryhmien kanssa. Tehtävän menestyksekäs hoita-minen edellyttää sinulta laaja-alaista asiantuntemusta ikääntyvien henkilöiden toimintakyvyn tukemisesta ja kliinisestä hoidosta kotiympäristössä, kykyä työskennellä moniammatillisessa tiimissä sekä asiakkaita että hoitajia ohjaten. Tehtävässä korostuvat ohjaamisen ja vuorovaikutuksen sekä innostavan tiimityön taidot. Käytämme ikääntyneiden toimintakyvyn arvioinnissa ja hoidon suunnittelussa RAI-järjestelmää. Siksi toivommekin, että sinulla on siitä kokemusta tai olet motivoitunut perehtymään siihen.

Viihdyt kanssamme, mikäli olet positiivisesti asioihin suhtautuva, aloitteellinen ja suunnittelet työtäsi joustavasti. Sinulla on avoin asenne toiminnan kehittämiseen ja pidät tiimityöstä. Arvostamme monipuolista työkokemusta kotiin annettavista palveluista, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Liikkuvan työn vuoksi sinulla täytyy olla ajokortti ja mahdollisuus oman auton
käyttöön.

Valitun on ennen työn vastaanottamista toimitettava 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä hygieniapassi. Noudatamme sijaisuuden täytössä 5 kuukauden koeaikaa.

Henkilötodistus ja alkuperäiset työ- sekä opintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset toimitetaan: Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Kirjaamo, PL 25, 92101 Raahe. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.ras.fi
https://www.esitteemme.fi/raahen-seudun-hyvinvointikuntayhtyma/WebView/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Janne Holappa, puh. 040 135 8425. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@ras.fi

Lisätietoja

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä vastaa Raahen kaupungin sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien yhteensä 33.000 asukkaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista lukuun ottamatta varhaiskasvatusta ja ympäristöterveydenhuoltoa.

Kuntayhtymä vastaa myös jäsenkuntien väestön niistä erikoissairaanhoidon palveluista, jotka hankitaan sairaanhoitopiiristä tai muualta alueen ulkopuolelta. Peruserikoissairaanhoidon palveluja myydään myös jäsenkuntien ulkopuolelle.

Raahen seudun kuntayhtymä on savuton työpaikka. Tervetuloa joukkoomme.


Osoite: Rantakatu 4, 92100 Raahe
Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat