test

Haemme sairaanhoitajia kesäsijaisuuksiin Oulaskankaan hoitotyöhön kirurgian vuodeosastolle sekä sisätautien ja keuhkosairauksien vuodeosastolle (vähintään 5 kesäsijaisuutta). Kirurgian vuodeosastolla hoidetaan ortopedisia, urologisia sekä gastrokirurgisia potilaita sekä päivystyksellisesti myös traumatologisia ja yleiskirurgisia potilaita. Sisätautien ja keuhkosairauksien vuodeosastolla tutkitaan ja hoidetaan potilaita, joilla on sydän- ja verisuoni- sekä keuhkosairauksia. Lisäksi osastolla on nelipaikkainen sydänvalvontahuone. Sijaisuudet kestävät elo-syyskuulle 2022 saakka ja ensimmäiset sijaisuudet alkavat toukokuussa.

Toivomme sinulta aktiivista työotetta ja oma-aloitteisuutta sekä ryhmätyö- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme aiempaa työ- tai harjoittelukokemusta vuodeosastolla. Työ osastoillamme on kolmivuorotyötä ja työvuorosuunnitteluamme ohjaa osittain työaika-autonomia.

Sairaanhoitajan kesäsijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Sijaisuutta voi hoitaa myös sairaanhoitajaopiskelija hoitaja-nimikkeellä, jolloin sairaanhoidon opiskelijalla tulee olla suoritettuna vähintään 140 opintopistettä. Hoitaja-nimikkeisen lääkehoitoon osallistuminen edellyttää, että kliiniset sekä lääkehoidon opinnot ovat edenneet normaalisti ja PPSHP:n Hoitaja-nimikkeisen lääkelupa on suoritettu.

Sijaisuudet täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Sijaisuudet ovat haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Valmiiden työnhakijoiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin. Opiskelijan tulee esittää ajantasainen, virallinen opintorekisteriote ja todistus voimassaolevasta opiskeluoikeudesta.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

https://www.esitteemme.fi/ppshp_oulaskankaansairaala/WebView

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa vt. osastonhoitaja Saija Ylimäki, p. 08 315 7040. Sähköposti: saija.ylimaki@ppshp.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksessa olevasta Hae työpaikkaa -linkistä.

Lisätietoja

Oulaskankaan sairaala, Somatiikan toimialue, Oulaskankaan hoitotyö

Oulaskankaan sairaala Oulaisissa tuottaa keuhkosairauksien, kirurgian, anestesiologian, korva-nenä- ja kurkkutautien, lastentautien, sisätautien sekä äitiys- ja naistentautien erikoissairaanhoidon palveluja. Sairaala vastaa erikoissairaanhoidon päivystyksen lisäksi sopimuksen mukaisesti lähialueiden perusterveydenhuollon ilta-, yö- ja viikonloppupäivystyksistä.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.


Osoite: Oulaistenkatu 5, 86300 Oulainen

Sinulle suositellut työpaikat