Sairaanhoitaja (5) / Vastaanottotoiminta - Tampereen kaupunki

Tampereen kaupungin vastaanottotoimintaan kuuluu kahdeksan terveysasemaa sekä muita yksiköitä mm. toimenpide- ja konsultaatioyksikkö. Terveysasemilla toiminta perustuu moniammatilliseen tiimityöskentelyyn. Kiirevastaanotto toteutetaan arkisin ja viikonloppuisin.

Haemme viittä sairaanhoitajaa vakituisiin toimiin vastaanottotoimintaan Hervannan, Tammelakeskuksen ja Lielahden terveysasemille.

Sairaanhoitajan tehtävään kuuluu hoidon tarpeen arviointi puhelimessa ja palvelupisteessä, itsenäinen vastaanotto ja tiimityöskentely toimintamallissa. Hänen vastuullaan on asiakkaiden hoidon suunnittelu ja toteutus, ohjaus ja neuvonta, ryhmätoiminta sekä uusien toimintatapojen käyttöönotto. Lisäksi sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu päivystävänä sairaanhoitajana ja ajoittain kiirevastaanotolla työskenteleminen.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja. Edellytämme lisäksi voimassa olevaa lääkehoitolupaa tai sen suorittamista työsuhteen alussa sekä tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotesuojaa. Eduksi katsotaan kokemus vastaanottotyöstä sekä ryhmänohjaajataidot. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä oma-aloitteisuutta.

Lisätietoja tehtävästä antaa hoitotyön päällikkö Birgit Aikio, puh. 040 801 6175.

Hakuaika päättyy 28.10.2020.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan Rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat.html

Tutustu työnantajaan

Hoitotyön päällikkö Birgit Aikio, puh. 040 801 6175

Sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualue / Vastaanottotoiminta
Osoite: Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka