test
Sairaanhoitaja (5) / Vastaanottotoiminta - Tampereen kaupunki

Haluaisitko työskennellä Tampereen kaupungin palveluksessa hoitotyön ammattilaisena? Meillä on tarjolla töitä, tule mukaan matkallemme kohti Suomen parasta terveydenhuollon palvelua! Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja, jonka palveluksessa voit kehittyä ammatillisesti, edetä urallasi ja vaikuttaa näköalapaikalta tulevaisuuden terveyspalveluihin. Tampere tunnetaan suurista hankkeistaan ja tekemisen meiningistään. Terveydenhuollossa tahdomme tarjota kuntalaisille vaikuttavia palveluja oikeaan aikaan. Meillä pääset työskentelemään aidosti moniammatillisessa työyhteisössä kokeneiden kollegoiden tukemana.

Haemme viittä sairaanhoitajaa vakituisiin toimiin vastaanottotoimintaan Hatanpään, Hervannan ja Tammelakeskuksen terveysasemille. Aloitus tehtävissä on sopimuksen mukaan.

Terveysasemalla sairaanhoitajan tehtävään kuuluu itsenäisen vastaanoton pitäminen, asiakkaiden ohjaus ja neuvonta, ryhmätoiminta, hoidon tarpeen arviointi sekä moniammatillisessa toimintamallissa työskentely. Hoitajan on terveysasemalla mahdollista konsultoida lääkäriä tilanteen mukaan. Lisäksi sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu päivystävänä sairaanhoitajana toimiminen ja ajoittain kiirevastaanotolla työskenteleminen.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävään valitulta edellytetään Love-lääkehoidon verkkotestin (LOVe LOP, LOVe IV) hyväksytty suorittaminen ennen työsuhteen alkamista sekä tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotesuojaa.

Kokemus vastaanottotyöstä katsotaan eduksi.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä oma-aloitteisuutta.

Lisätietoa tehtävistä antavat:
Osastonhoitaja Anna-Mari Alavillamo, puh. 040 133 6496 (Tammelakeskuksen terveysasema)
Osastonhoitaja Kati Sipilä, puh. 040 801 2614 (Hervannan terveysasema)
Osastonhoitaja Maarit Maja, puh. 040 801 6217 (Hatanpään terveysasema)
Hoitotyön päällikkö Birgit Aikio, puh. 040 801 6175

Hakuaika päättyy 25.1.2022.
Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat.html

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Anna-Mari Alavillamo, puh. 040 133 6496 (Tammelakeskuksen terveysasema)
Osastonhoitaja Kati Sipilä, puh. 040 801 2614 (Hervannan terveysasema)
Osastonhoitaja Maarit Maja, puh. 040 801 6217 (Hatanpään terveysasema)
Hoitotyön päällikkö Birgit Aikio, puh. 040 801 6175

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualue / Vastaanottotoiminta

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat