test
SAIRAANHOITAJA (7kk) Järvenpään kotihoito - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Tule osaksi Järvenpään kotihoito, jossa pääset kehittämään itse- ja yhteisöohjautuvuutta, saat käyttää päätöksentekokykyäsi sekä ammatillista kehittymistäsi.

Kotihoidossa haluamme, että ikääntyvät asiakkaat saavat parasta mahdollista hoitoa ja aitoa kohtaamista vuoden jokaisena päivänä. Käytämme asiakkaiden hoitotyön suunnittelussa Rai-arviointia. Järvenpään kotihoito jakautuu kuuteen alueelliseen tiimiin. Tiimissä työskentelee kaksi sairaanhoitajia ja lähihoitajia.

Sairaanhoitajan työ on itsenäistä, monipuolista sekä toimit tiiviisti lähihoitajien työn tukena. Sairaanhoitajana toimit sairaanhoidollisena asiantuntijana. Työ on vastuullista ja monipuolista tiimityötä. Tehtävässä työskentelyyn edellytämme vakituisilta sairaanhoitajan tutkintoa (terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain mukaisesti sekä ammattinimikkeen laillistamista) ja määräaikaisuuksissa vaadittavia opintoja sekä harjoittelukokemusta. Toivomme, että Sinulla on kiinnostusta oman työn kehittämiseen. Tehtävässä edellytetään lääkeosaamista ja lääkeosaaminen on suoritettava koeajan aikana.

Tarjoamme työstään innostuneen työyhteisön, mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan. Panostamme työntekijän hyvään perehdytykseen ja autamme tiimissä toinen toisiamme. Keusotelaisena saat laajan työterveyshuollon ja Eazebreak kulttuuri- ja lounasedut sekä SInulle kuuluu kuntien tarjoamat liikuntapaikkaedut.

Palvelussuhteen tietoja:

  • Määräaikainen palvelussuhde alkaen sopimuksen mukaan - 31.8.2022
  • Tehtäväkohtainen palkka määräytyy sote-sopimuksen ja Keusoten palkkatason mukaisesti
  • Työaikamuotona yleistyöaikatyö.
  • Tutustu tästä rekrytointiin ja näe tehtävään vaadittavat luvat
Lisätiedot antavat kotihoidon esihenkilö Heleena Mäkipaaso, puh. 050 497 1729, heleena.makipaaso@keusote.fi ja kotihoidon esihenkilö Taija Rosimo- Luhtanen, puh. 050 497 4322, taija.rosimo-luhtanen@keusote.fi

Hakuaika päättyy 27.1.2022 klo 14.00. Hakijoita kontaktoidaan koko hakuaika.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Sinulle suositellut työpaikat