Sairaanhoitaja (8), kesätyö, osasto 44 - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Haemme joukkoomme motivoituneita, syöpäpotilaan hoitotyöstä kiinnostuneita sairaanhoitajia tai loppuvaiheen sairaanhoidon opiskelijoita kesälomasijaisuuksiin (vähintään 8 kesäsijaisuutta) syöpätautien ja hematologian vuodeosastolle 44.

Osastolla hoidetaan veri- ja syöpätauteja sairastavia potilaita solunsalpaaja- ja sädehoidolla sekä toteutetaan kantasolusiirtohoitoja. Osaston yhteydessä toimii myös vaativan erityistason palliatiivisen hoidon yksikkö. Työ on kolmivuorotyötä.

Sinulla on mahdollisuus kehittyä syöpäpotilaan hoitotyössä osaajaksi kannustavassa työilmapiirissä sekä saada tiedollista ja taidollista tukea hyvällä perehdytyksellä. Toivomme Sinulta aktiivista työotetta, oma-aloitteisuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Aikaisempi työ-tai harjoittelukokemus veri- ja syöpätauteja sairastavien potilaiden hoidosta katsotaan eduksi.

Sairaanhoitajan kesäsijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Sijaisuuteen voidaan valita myös loppuvaiheen (yli 180op suorittanut) sairaanhoidon opiskelija hoitaja nimikkeellä. Hoitaja-nimikkeisen lääkehoitoon osallistuminen edellyttää, että kliiniset sekä lääkehoidon opinnot ovat edenneet normaalisti ja PPSHP:n Hoitaja-nimikkeisen lääkelupa on suoritettu.

Sijaisuudet täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Sijaisuudet ovat haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavilta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Opiskelijan tulee esittää ajantasainen, virallinen opistorekisteriote ja todistus voimassaolevasta opiskeluoikeudesta. Valmiiden työnhakijoiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat osastonhoitaja Mervi Lahdenperä, 040 519 8233 ja ylihoitaja Eila Alavahtola, 0400 165 336. Sähköposti: etunimi.sukunimi@ppshp.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Lisätietoja

Oulun yliopistollinen sairaala, Medisiininen tuloalue, Syöpätaudit ja hematologia

Oulun yliopistollinen sairaala on innovatiivinen, uudistuva ja tuloksellinen terveydenhuollon huipputoimija sekä erikoissairaanhoidon arvostettu ja vetovoimainen työnantaja. Menestystekijöinä on osaava, työssään viihtyvä henkilöstö, jonka koulutukseen ja perehdytykseen panostetaan. Haasta itsesi, haasta meidät!

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.


Osoite: Kajaanintie 50, 90220 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat