Sairaanhoitaja (8), sijaisuus, yhteispäivystys - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Haemme joukkoomme osaavia ja motivoituneita sairaanhoitajia (8) sijaisuuksiin ensihoidon ja päivystyksen vastuualueelle. Sijaisuudet alkavat sopimuksen mukaan ja kestävät 3.1.2021 asti.

Yhteispäivystyksessä hoidetaan kaikkien erikoisalojen päivystyksellistä hoitoa vaativia potilaita sisältäen myös korona- ja koronaepäilypotilaat. Yhteispäivystyksessä työtehtävien hoidossa korostuvat kokonaisvaltainen hoitotyö ja akuuttien potilastilanteiden hallinta moniammatillisesti. Tehtävänkuvaan sisältyy päivystyspotilaan hoitotyö eri tiimeissämme sekä koronanäytteenotto yhteispäivystyksessä ja drive-in pisteessä.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja, kokemusta akuuttihoitotyöstä sekä aktiivista otetta oman osaamisen kehittämisessä. Työ on iltapainotteista kolmivuorotyötä.

Sairaanhoitajan sijaisuuksien kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/94) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Sijaisuudet täytetään sopivien sijaisten löydyttyä. Sijaisuudet ovat haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat osastonhoitajat: Maarit Willman, p. 040 562 9795 ja Eija Marin-Pekkala, p. 040 352 5274 sekä vastuualueen ylihoitaja Eila Alavahtola, p. 0400 165 336.
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, OYS, Medisiininen tulosalue, Ensihoidon ja päivystyksen vastuualue, Yhteispäivystys
Osoite: Oulun seudun yhteispäivystys, PL 20, 90029 Oys

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on innovatiivinen ja dynaaminen terveyspalvelujen tuottaja. Alueen yli 400 000 asukasta palvelee lähes 7000 terveydenhuollon ammattilaista. Oulun yliopistollinen sairaala vastaa erityistason hoidon järjestämisestä koko Pohjois-Suomen väestölle. Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.