Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, Akuutti- ja kuntoutusosasto - Sipoon kunta

Oletko reipas, oma-aloitteinen ja positiivinen? Hienoa! Tämä työpaikka saattaa olla juuri sinulle.

Sipoo on kasvava ja ketterä, kaksikielinen kunta, jossa panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon Akuutti- ja kuntoutusosasto on 28-paikkainen sairaalaosasto. Hoidamme potilaita, jotka tulevat kotoa, päivystyksen kautta tai erikoissairaanhoidosta.

Haemme nyt

SAIRAANHOITAJAA vakituiseen toimeen 1.7.2022 alkaen tai aloitus sopimuksen mukaan.

Potilaidemme ADL-kuntoutus on aktiivista ja käytössämme on sähköinen dokumentointi, eli osastomme on paperiton. Hoitotyötä tehdään moniammatillisissa hyvin toimivissa tiimeissä, yksilölliseen kuntouttavaan hoitosuunnitelmaan perustuen sekä potilaidemme ihmisarvoa ja oikeuksia kunnioittaen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen sekä mukavan työyhteisön tuen.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai opistotasoinen tutkinto (JulkiTerhikki) . Tehtävässä edellytetään toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa ja toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja tyydyttävää kirjallista taitoa. Arvostamme tiimityöskentely- ja asiakaspalvelutaitoja sekä positiivista, itsenäistä otetta työhön.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveysalan työehtosopimuksen (Sote sopimus) mukaan, ja tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtäväkohtainen palkka on 2629,77€ + mahdolliset kieli- ja kokemuslisät. Työ on kolmivuorotyötä ja tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.
Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan.

Fyysinen työpaikka tulee sijaitsemaan kesäkuun puolivälistä Mäntsälässä noin vuoden ajan osastomme remontin takia. Työnantaja mahdollistaa bussikyydin Mäntsälään.

Pyydämme jättämään hakemukset 30.6.2022 klo 16.00 mennessä alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja

http://www.sipoo.fi
https://www.sipoo.fi/palvelu/akuutti-ja-kuntoutusosasto/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitajan sijainen Pia Hellman puh. 040-1914304, pia.hellman(at)sipoo.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveysosasto, Akuutti- ja kuntoutusosasto

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!


Osoite: Jussaksentie 14, 04130 Sipoo
Sipoon kunta - Savuton työpaikka Sipoon kunta - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat