Skip to main content
test

Sairaanhoitaja, AKUUTTIHOITOTYÖ

Hei sinä hoitotyön ammattilainen. Tule töihin Keiturin Soten terveyskeskussairaalan akuuttiosastolle Ruovedelle. Etsimme joukkoomme innostunutta, kehittämismyönteistä, itsenäiseen työskentelyyn pystyvää SAIRAANHOITAJAA.

Terveyskeskusosasto on 18 paikkainen, jossa hoidetaan akuutisti sairastuneita sekä saattohoitopotilaita yksilövastuisen hoitotyön periaatteita noudattaen.

Tarjoamme sinulle
- mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn
- hyvän perehdytyksen työhösi
- osaavien ammattilaisten tiimin tuen
- hyvät työhyvinvointietuudet, kuten Smartum-saldo 200 €/vuosi, liikunta- ja virkistystunti työajalla, työnantajan tarjoamat kahvit/teet ja kahvimaidot, yhteinen tyhy-toiminta ym.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto (AMK tai vastaava opistoasteinen tutkinto), mutta huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat. Työ on kolmivuorotyötä ja noudatamme AVAINTES-työehtosopimusta. Edellytämme tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Keiturin Sote on savuton työyhteisö.

Sopivan hakijan löytyessä voimme täyttää paikan jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kysy lisää ja jätä hakemuksesi!
Osastonhoitaja Paula Laurila puh. 044 787 1226

Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/keiturin-sote-oy/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Paula Laurila puh. 044 787 1226

Lisätietoja

Keiturin Sote Oy, Terveyskeskusosasto Ruovesi

Keiturin Sotessa työskentelee n. 500 sote-alan osaajaa. Työyhteisössämme jokaisen työntekijän avoin ja positiivinen kehittämisasenne sekä halu ja kyky toimia rakentavalla tavalla yhteistyössä työtovereiden ja esimiesten kanssa on tärkeää. Työyhteisössämme pidämme tärkeänä avointa vuorovaikutusta, aitoa asiakaslähtöisyyttä, luottamusta ja positiivista asennetta. Tarjoamme työntekijälle mukavan työyhteisön, mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä työssään.


Osoite: Ruovedentie 56, 34600 Ruovesi

Sinulle suositellut työpaikat