Skip to main content
test
Sairaanhoitaja: akuuttikuntoutumisosasto, Joensuu; määräaikainen (id6187) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 13 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7400 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sotessa on haettavana 10.7.2022 mennessä SAIRAANHOITAJAN sijaisuus

Sijaisuus on Siilaisen akuuttikuntoutumisosastolle 23.1.2023 saakka. Sijaisuus täytetään heti sopivan sijaisen löytyessä.

Sairaanhoitajan tehtävä akuuttikuntoutumisosastolla on sitoutumista asiakaslähtöiseen ja kuntoutumista edistävään toimintaan moniammatillisessa, myös teknologiaa hyödyntävässä toimintaympäristössä. Odotamme Sinulta innostunutta otetta työn kehittämiseen, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä itsenäistä päätöksentekokykyä. Arvostamme kokemusta lyhytkestoisesta akuutista sairaalatyöstä sekä kuntouttavasta työskentelyotteesta.

Järjestämme tavoitteellisen perehdytyksen jokaiselle uudelle työntekijälle. Työ on kolmivuorotyötä ja työaikamuotona on jaksotyö.

Sairaanhoitajan kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia sairaanhoitajan tehtävissä. Eduksi katsotaan suoritettu ergonomiakorttikoulutus.

Sijaisuuksissa edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja: Leena Turunen, leena.m.turunen@siunsote.fi p. 013 330 6886

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Joensuussa 3.5.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-6187
  • 3.5.2022 - 10.7.2022 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat