Sairaanhoitaja, akuuttipsykiatrian osasto A1 - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Tyks Psykiatrian Akuuttivastuualueella osasto A1:llä on haettavana kaksi sairaanhoitajan tointa.

Sairaanhoitajan työ osastolla on potilaslähtöistä ja pitää sisällään muun muassa yksilövastuista hoitotyötä, perhe-ja verkostotyötä sekä tarvittaessa kotikäyntejä. Työ on kolmivuorotyötä. Työhön kuuluu nopeat arvioinnit, selvittelyt, hoidot sekä hoitoon ohjaukset. Yksikön hoitajat huolehtivat myös vierihoidosta somatiikan yksiköissä tarpeen mukaan. Esimerkkejä osastolla hoidettavista potilaista: syömishäiriöpotilaan vakava ravitsemustila, äidin psykiatrinen hoito vauvan kanssa, kipupotilaan tutkimusjakso, raskaudenaikaiset lääkevieroitukset, monisairaanpotilaan työkyvyn arviointi erikoisalojen yhteistyönä ja kriisihoidot.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää psykiatrisen osaamisen lisäksi joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä tiimityöhön. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Toimen täytössä noudatamme 4 kk:n koeaikaa.

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Nina Vahlman-Sario, puh. 050 4638456, nina.vahlman-sario@tyks.fi ja hallinnollinen osastonhoitaja Johanna Aaltonen, puh 050 438 6062, johanna.aaltonen@tyks.fi
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 9 Psykiatrian toimialue

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!


Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat