Sairaanhoitaja, akuuttivarahenkilöstö Kotka

Hakuaika päättyy  25.6.2024 23:59

Sairaanhoitaja, kaipaatko monipuolista työtä ja haluat olla osa innostavaa ja ammattitaitoista tiimiä? Tervetuloa akuuttivarahenkilöstöön!

Laajennamme ja kehitämme Kymenlaakson keskussairaalan akuuttivarahenkilöstön toimintaa ja haemme osaavaan joukkoomme sairaanhoitajia vakituisiin työsuhteisiin. Meillä pääset tekemään vaikuttavaa hoitotyötä toimintaympäristönäsi lähes koko sairaala. Sairaanhoitajan työ on monipuolista ja jokainen päivä tarjoaa uusia tilanteita ja mahdollisuuksia kehittyä työssä.

Tehtävämme akuuttivarahenkilöstössä on varmistaa, että potilaamme saavat laadukasta hoitoa myös silloin, kun erikoissairaanhoidon yksiköissä ilmenee akuuttipoissaoloja. Meillä pääset tutustumaan laajasti eri yksikköjen toimintaan ja arkeen. Vuodeosastoilla tehtävän työn lisäksi tarjoamme halukkaille mahdollisuuden syventyä erityisesti tietyn erikoisalan työhön. Pääset toimimaan osana moniammatillista työyhteisöä ja meillä sinulla on mahdollisuus kasvaa alan huippuosaajaksi!

Toivomme, että olet tiimipelaaja, joka ei pelkää nopeasti muuttuvia tilanteita vaan näkee niissä mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Arvostamme joustavuutta, muutosmyönteisyyttä ja positiivista asennetta. Uskomme, että hymy huulilla tehty työ heijastuu myös potilaisiimme ja tekee työpäivistä entistä parempia. Katsomme eduksi psykiatrisen osaamisen, esimerkiksi kokemuksen yleispsykiatriselta poliklinikalta tai korvaushoidosta.

“Akuuttivarahenkilöstössä työ on vaativaa ja monipuolista. Erilaiset työympäristöt tuovat vaihtelua työpäiviin ja meillä on tosi kannustava ilmapiiri! Meillä työskennellessä jokaisella on myös mahdollisuus löytää oma juttunsa.” Näin työstään kertoo akuuttivarahenkilöstössä työskentelevä Tuija. Jos haluat tietää lisää, laita sähköpostilla yhteystietosi tulevalle työkaverillesi ja hän on sinuun yhteydessä (tuija.hanninen@kymenhva.fi).

Meille Kotkaan on helppo tulla! Sairaala sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä, lähellä E18-moottoritietä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen sairaanhoitajan laillistus. Tartuntatautilain mukainen suojaus on oltava kunnossa. Työsuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Rekrytoinnin etenemisestä, aikatauluista ja valinnoista viestimme pääosin sähköpostilla. Järjestelmästä lähetetyt viestit saattavat ohjautua roskapostikansioon.


Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kymenlaakson-hyvinvointialue/

Yhteystiedot

Palveluesimies Virpi Muurman

p, 040 4898 458

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Me Kymenlaakson hyvinvointialueella teemme töitä, että noin 160000 kymenlaaksolaista saa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut. Meitä työskentelee täällä yli 7000. Hyvinvointialueella on työpaikkoja eri alojen ammattilaisille ympäri Kymenlaaksoa. Sinä olet tervetullut mukaan. Katsomme tiukasti tulevaan ja olemme valmiita kehittämään ja kehittymään. ”Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.” Tutustu työnantajaan