Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, Anestesia- ja leikkausosasto, Lpr - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Haemme anestesia- ja leikkaushoitotyön osaajaa osastollemme.

Anestesia- ja leikkausosastolla työskentelet noin 100 sairaanhoitajan kollegana ja olet osana moniammatillista työryhmää. Anestesia- ja leikkausosasto tuottaa koko perioperatiivisen hoitoprosessin hoidonsuunnittelusta heräämöön, lisäksi Eksoten kipupoliklinikka toimii anestesia- ja leikkausosaston alaisuudessa. Vuosittain anestesia- ja leikkausosastolla hoidetaan noin 8500 leikkauspotilasta. Heräämö toimii ympäri vuorokauden.

Tehtävän aloitusyksikkö on anestesia- ja leikkausyksikkö, mutta tehtävissä edellytetään valmiutta toimia muuttuvissa tilanteissa Eksoten eri yksiköissä. Yhteistyö eri yksiköiden välillä kuuluu osana työnkuvaan.

Edellytämme sinulta laillistetun sairaanhoitajan tutkintoa ja leikkaussaliosaamista sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa määrättyä laillistusta. Anestesia- ja leikkaushoitotyön erikoistumisopinnot katsotaan eduksi.
Aiempi kokemus leikkaussalityöstä luetaan eduksi leikkaus- ja anestesiahoitajan tehtävissä. Edellytämme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, positiivista ja moniammatillista työotetta sekä oma-aloitteista toiminnan kehittämistä Eksoten arvojen ja strategian mukaisesti.

Kysy meiltä rohkeasti lisää!

Työnantaja voi edellyttää, että tehtävään valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä terveydenhoitajantodistus terveydentilastaan. Tehtävässä on 6 kk koeaika.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vs. toimintayksikön esimies Johanna Suurkaulio, p. 040 651 0279, johanna.suurkaulio@eksote.fi
Tiimivastaava Pasi Alho, p. 044 791 4780, pasi.alho@eksote.fi
Tiimivastaava Eija Kailavaara, p. 044 791 4781, eija.kailavaara@eksote.fi

Lisätietoja

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Etelä-Karjalan keskussairaala

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, on alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Olemme maakunnan suurin työnantaja ja työntekijöitä on noin 5000. Toimipisteitä meillä on 100, mm. neuvolatoiminnasta ikääntyneiden asumiseen ja opiskeluterveydenhuollosta laajan päivystyksen sairaalaan. Valinnanvaraa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.


Osoite: Valto Käkelän katu 1, 53130 Lappeenranta
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Savuton työpaikka Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat