Skip to main content
test
Sairaanhoitaja (anestesiahoitaja), verisuonikeskus - Tampereen yliopistollinen sairaala, Tays

Sairaanhoitajan vakituinen toimi verisuonikeskuksessa

Taysin Verisuonikeskus on perustettu vuoden 2019 alusta ja se on osa Kuvantamiskeskus- ja apteekkiliikelaitosta. Keskuksessa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla verisuonikirurgia, leikkaustoiminta ja kuvantaminen. Verisuonikeskuksessa on verisuonikirurgian poliklinikka, vuodeosasto, LEIKO (leikkaukseen kotoa), leikkaussali, heräämö sekä toimenpideradiologia. Sairaala toimii opetussairaalana.

Toimenkuvasi on monipuolinen ja haasteellinen perioperatiivisen sairaanhoitajan työ toimenpidesaleissa, LEIKOssa, toimenpidepoliklinikalla ja heräämössä. Osallistut aktiivisesti uusien toimintamallien kehittämiseen moniammatillisissa tiimeissä terveydenhuollon muuttuvassa toimintaympäristössä. Toimintamme perustana on asiakaslähtöisyys.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän kehittyvässä organisaatiossa. Tarjoamme runsaasti koulutusmahdollisuuksia myös ulkomailla. Käytössämme on tehtävien vaativuuteen perustuva palkkausjärjestelmä. Työ sisältää varallaoloa päivystysaikana.

Edellytämme aikaisempaa työkokemusta perioperatiivisen sairaanhoitajan työtehtävistä.

Eduksi luemme aikaisemman työkokemuksen verisuonikirurgisten leikkaus- ja toimenpidepotilaiden parissa.
Arvostamme kehittämismyönteistä työotetta sekä erinomaisia työyhteisötaitoja.

Kelpoisuusehtona on laillistettu terveydenhuollon ammattitutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on SOTE-sopimus ja työaika on kokoaikatyö, jaksotyö (kolmivuorotyö). Toimen koeaika on 6 kuukautta. Tehtävän aloitus on sopimuksen mukaan.

Toimeen valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n ja 48 a §:n mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys, jos henkilö on oleskellut pitkäaikaisesti (yli 6 kuukautta) maassa, jossa tuberkuloosi on yleinen tai henkilöllä on muu erityinen altistuminen tuberkuloosille.

Lisätietoja tehtävistä antavat osastonhoitaja Annika Sárosi, puh. 044 472 8061 ja palvelupäällikkö Päivi Stenberg, puh. 044 485 9007, etunimi.sukunimi@pshp.fi.

Haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana.

Hakuaika päättyy 31.8.2022.

Toimea haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta.

Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Tampereen yliopistollinen sairaala, kirjaamo, PL 2000, 33521 Tampere. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

Lisätietoja

https://www.tays.fi/fi-fi/sairaanhoitopiiri/meille_toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävistä antavat osastonhoitaja Annika Sárosi, puh. 044 472 8061 ja palvelupäällikkö Päivi Stenberg, puh. 044 485 9007, etunimi.sukunimi@pshp.fi.

Lisätietoja

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

Tays on Suomen toiseksi suurin sairaala, joka tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja liki miljoonalle suomalaiselle. Hoidamme vuosittain noin 220 000 eri potilasta ja meillä on lähes 8000 työntekijää.


Osoite: Elämänaukio 2, 33520 Tampere
Tampereen yliopistollinen sairaala, Tays - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat