Skip to main content
test
Sairaanhoitaja / Arviointi- ja kuntoutusosasto - Tampereen kaupunki

Arviointi- ja kuntoutusosasto Arvo on osa Tampereen kaupungin sairaalapalveluita. Osasto sijaitsee Hatanpään puistosairaalassa. Osasto on 20 paikkainen kuntoutus-, kotiutus- ja hoivapainotteinen vuodeosasto. Arvossa työskentelee sairaanhoitajia, lähihoitajia ja fysioterapeutteja sekä osastonylilääkäri. Osastolle potilaat ohjautuvat kotihoidosta, jatkokuntoutukseen erikoissairaanhoidosta ja lähetteellä terveyskeskuksista.

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Arviointi- ja kuntoutusosasto Arvolle. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Sairaanhoitaja toimii Arviointi- ja kuntoutusosastolla hoitotyön asiantuntijana ja vastaa osaltaan asiakkaiden hoidon koordinoinnista sekä hoivan ja hoidon suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista työvuorossa ollessaan. Sairaanhoitaja työskentelee sekä itsenäisesti että moniammatillisissa tiimeissä, yhteistyössä asiakkaiden ja heidän läheistensä kanssa. Työ on tavoitteellista, näyttöön perustuvaa ja asiakkaan hyvää elämää edistävää. Työaika on 38,25 h/vko ja työtä tehdään kolmessa vuorossa.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä kehitysmyönteistä asennetta.

Eduksi katsotaan kokemus sairaalatyöstä ja potilaan kuntoutumista edistävä toimintamalli.

Tehtävään valitulta edellytetään lisäksi tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa, rokotuslupaa sekä lääkehoidon perusteiden (LOP), LOVe IV, LOVe KIPU, LOVe LOP. LOVe ABO ja PKV-lääkeluvan hyväksyttyä suorittamista.

Lisätietoja tehtävästä antavat hoitotyönpäällikkö Sirpa Antinmaa, puh. 040 759 1358, sähköposti sirpa.antinmaa@tampere.fi ja palveluesimies Marjut Moilanen, puh. 044 423 5457 sähköposti marjut.moilanen1@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 18.8.2022.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat hoitotyönpäällikkö Sirpa Antinmaa, puh. 040 759 1358, sähköposti sirpa.antinmaa@tampere.fi ja palveluesimies Marjut Moilanen, puh. 044 423 5457 sähköposti marjut.moilanen1@tampere.fi

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Arviointi ja kuntoutusosasto

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: Gauffininkatu 3, 33900 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat