Sairaanhoitaja (asumispalvelut, Puumala) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote hakee sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Puumalan palveluasumisen yksikköön 4.10.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Puumalan palvelukeskus on viihtyisä ja virikkeitä tarjoava vanhuspalveluiden yksikkö Puumalan niemessä, Saimaan rannalla. Palvelukeskuksessa toimii kahdeksanpaikkainen jaksohoitoyksikkö. Tehostetun palveluasumisen yksiköitä on Puumalassa kolme: Koivuranta, Poukama ja Rantakoti, joissa kussakin on 10 asukaspaikkaa. Tavallisen palveluasumisen yksiköitä Puumalassa ovat Mäntykoti ja Tupasvilla, joissa asukaspaikkoja on yhteensä 20. Asiakkaamme ovat pääsääntöisesti ikäihmisiä.

Sairaanhoitajan työ vanhus- ja vammaispalvelujen yksikössä koostuu asiakkaan kokonaisvaltaisesta hoidosta ja palvelusta. Sairaanhoitajana työskentelet pääsääntöisesti jaksohoitoyksikössä, missä voit hyödyntää laajasti omaa osaamistasi. Työ on vaihtelevaa ja yhteistyötä tehdään useiden eri tahojen kanssa. Tarjoamme mielenkiintoisen työn, innostavat työkaverit, työhönsä motivoituneen työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa. Odotamme sinulta innokasta työotetta, joustavuutta, kehittämismyönteisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Työaikamuotona sairaanhoitajilla on yleistyöaika ja työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Lisäksi edellytetään LOVe-lääkehoidon verkko-opintojen, tenttien ja käytännön näyttöjen suorittamista, tai ne tulee suorittaa perehdytyksen aikana.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Asumispalveluyksikön esimies Liisa-Leena Vidman puh. 040 047 9601, liisa-leena.vidman@essote.fi tai asumispalveluyksikön esimies Mari Granfelt puh. 040 359 9499, mari.granfelt@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Lisätietoja

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!


Osoite: Kenttätie 24, 52200 Puumala

Sinulle suositellut työpaikat