Sairaanhoitaja asumisyksikkö Akseli, Ulvila - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Haluaisitko työskennellä Ulvilassa asumisyksikkö Akselissa? Akseli on suunniteltu kodiksi henkilöille, jotka tarvitsevat vahvaa tukea asumisessaan sekä itsenäistymisen taitojen kehittymisessä.

Etsimme moniammatilliseen työryhmäämme työtä pelkäämätöntä, innovatiivista ja kehitysmyönteistä sairaanhoitajaa. Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu moniammatillisessa työryhmässä, osana asiakkaan kokonaisvaltaista hoitoa ja huolenpitoa, huolehtia sairaanhoidollisesta kokonaisuudesta osana asumispalvelua.

Sairaanhoitajan työnkuva vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja sekä tiimi- ja verkostotyön taitoja. Edellytämme hakijalta kokemusta kehitysvammahuollosta, kykyä itsenäiseen ja joustavaan työskentelyyn sekä halua olla mukana kehittämässä asumisyksikön toimintaa. Työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä, sisältäen myös viikonloppuja.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus. Eduksi katsotaan työkokemus kehitysvammahuollosta tai psykiatrisesta hoitotyöstä ja Effica-tietojärjestelmän hallinta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Valinnoissa noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry. Haastateltavien on esitettävä alkuperäiset tutkintotodistukset ja henkilöllisyystodistus.

Sähköiseen hakuun ja mahdollisiin ongelmatilanteisiin liittyvät tiedustelut:
Rekrytointipalvelut, puh. 044 707 6979/044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

https://www.satasairaala.fi/kehitysvammapalvelut

Tutustu työnantajaan

Yksikön esimies 044 707 4049 tai
Sosiaalipalvelut rekrytoija Marika Paunu 050 473 5357
sähköpostitse etunimi.sukunimi@satasairaala.fi

Sosiaalipalvelujen toimialue
Osoite: Ravanintie 359, 28450 Vanha-ulvila

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 700 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.

Sinulle suositellut työpaikat