Sairaanhoitaja, Auroran sairaala - Sosiaali- ja terveystoimiala

Haemme kolmea sairaanhoitajaa Auroran sairaalaan toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Psykoosipalveluiden osastoille 6-2, 15-2C ja 15-3C.

Osasto 6-2 on 15-paikkainen kuntouttavaa psykiatrista hoitoa tarvitseville potilaille suunnattu osasto, jolla tavoitteena on potilaan toimintakyvyn ylläpitäminen ja jokapäiväisistä asioista selviytyminen. Hoitoajat ovat keskimäärin 3-6 kuukautta. Lisäksi osasto toimii tukiosastona Auroran Liikkuvan avohoidon potilaille.

Osastot 15-2C ja 15-3C ovat 12-paikkaisia akuuttipsykiatrisia osastoja, joilla keskeistä on potilaan psykoosisairauden akuuttivaiheen hoito ja yhteistyö muiden hoitojärjestelmään kuuluvien tahojen kanssa.

Sairaanhoitaja toimii hoitotyön asiantuntijana osaston moniammatillisessa tiimissä. Kaikilla osastoilla on käytössä omahoitajamalli. Työhön kuuluu myös verkostoyhteistyötä.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan työn, hyvän perehdytyksen, osaavan työryhmän tuen ja hyvät koulutusmahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Lisäksi sinulla on mahdollisuus työsuhdeasuntoon.


Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme kehittämismyönteistä ja aktiivista työotetta sekä kiinnostusta psykiatrisen potilaan kokonaisvaltaiseen hoitotyöhön.

Luemme eduksi kokemuksen psykiatrisesta hoitotyöstä.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jaana Suhonen, ylihoitaja
jaana.suhonen@hel.fi
p. 050 367 7073

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Psykiatria- ja päihdepalvelut, Psykoosipalvelut

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Nordenskiöldinkatu 20, 00250 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat