test

Sairaanhoitaja (avosairaanhoito, Novan terveysasema) määräaikaisuus

Hakuaika päättyy  8.2.2023 15:45

Haemme avosairaanhoitoon Novan terveysasemalle

SAIRAANHOITAJAA heti - 30.4.2023

Tehtäviin kuuluvat päivystävän sairaanhoitajan työtehtävät: tarkkailu potilaan hoito ja seuranta, päivystävän sairaanhoitajan itsenäinen vastaanotto, hoidon tarpeen arviointi puhelinpalvelussa, toimenpide avustaminen.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon henkilöstä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu sairaanhoitaja. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Eduksi luetaan kokemus avosairaanhoidon sairaanhoitajan vastaanottotyöstä ja tarkkailusta sekä perusterveydenhuollon päivystystoiminnasta. Tehtävä edellyttää ajantasaista lääkehoidon osaamista (Love) tai sen hyväksyttyä suorittamista tehtävän alussa.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus).
Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja sijaisuus täytetään heti sopivan sijaisen löydyttyä!

Mari Tami
osastonhoitaja
p. 050 361 6048
mari.tami@hyvaks.fi

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Keski-Suomen hyvinvointialue aloitti toimintansa 1.1.2023 ja vastaamme noin 273 000 keskisuomalaisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Hyvinvointialueemme on Keski-Suomen suurin työnantaja, jonka palveluksessa työskentelee yli 11 500 ammattilaista. Hyvinvointialueemme muodostuu 22 Keski-Suomen kunnasta. - Keskeinen tehtävämme on keskisuomalaisten hyvinvoinnin, terveyden ja turvallisuuden edistäminen yhteistyössä kuntien, järjestöjen, yritysten ja muiden toimijoiden kanssa. Tavoitteenamme on se, että keskisuomalaisten kokemus hyvinvoinnista, terveydestä ja turvallisuudesta on maan kärkeä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue ja tukea keskisuomalaisten hyvää arkea. Tutustu työnantajaan