Sairaanhoitaja, dialyysiyksikkö - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä on haettavana sairaanhoitajan toimi Turun yliopistollisen keskussairaalan Medisiinisellä toimialueella. Toimen ensisijainen sijoituspaikka on nefrologian vastuualueen dialyysiyksikkö Loimaan sairaalassa.

Haemme dialyysipotilaiden hoitamisesta ja kehittämisestä kiinnostunutta sairaanhoitajaa dialyysipoliklinikalle. Dialyysipoliklinikka toimii maanantaista lauantaihin aamuvuorossa, lisäksi hoidamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin myös iltavuorossa potilaita. Sairaanhoitajan työssä korostuvat potilaslähtöisyys, ohjaus, neuvonta, ryhmätyöskentely, itsenäinen päätöksenteko. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, vastuullisuutta sekä joustavuutta.

Dialyysiyksikkö kuuluu Medisiinisen toimialueen Munuaiskeskukseen.
Tarjoamme uusille työntekijöille hyvän perehdytyksen sekä tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antavat hallinnollinen osastonhoitaja Bettina Klemelä, p. 02 313 3565 ja apulaisosastonhoitaja Merja Mattila, p. 02 313 3776.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 5 Medisiininen
Osoite: Seppälänkatu 15-17, 32200 Loimaa

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!